Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAKARYA’NIN KIZLARI, ÇEKMEKÖY’DEN KORKTU MU?

Hafta sonu Çekmeköy Spor

Hafta sonu Çekmeköy Spor Kompleksi’nde Sakarya Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’yla karşılaşacak olan Belediye Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, rakip oyuncuların maça gelmemesi üzerine hükmen kazanmış oldu. Rakipsiz sahada bir şov yapan basket takımı ilgi odağı olurken, akıllara ise Sakarya kızlarının Çekmeköy’e neden gelmedikleri sorusu takıldı.

ceksprbynm3İstanbul’un ilk ve tek belediye kadın basketbol takımı olan Çekmeköy Belediyesi Kadın Basketbol Takımı oyuncuları, rakipleri sahaya gelmeyince taraftarlarına bir şov gösterisi yaptı. Sakarya kızlarının Çekmeköy’e gelmemeleri ve maçın başlayacağı son dakikaya kadar da herhangi bir bildirimde bulunmamaları akıllarda çeşitli soru işaretleri yarattı. Çekmeköy bayan takımının bu ilk maçı için heyecanla sahada buluşan ilçe halkı ve protokol üyeleri de rakibin gelmemesi üzerine sahadan buruk ayrıldı.

ceksprbynm1Karşılaşmayı izlemek için Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız ve yardımcılarıyla birlikte spor merkezine gelen Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yaptığı konuşmada, bölgedeki gençleri spora teşvik etmeyi hedeflediklerini belirterek, “Tüm spor alanlarında bundan sonra daha başarılı olmak için gayret edeceğiz. Tabii aynı zamanda Çekmeköy’ü inşallah temsil edecek bu kızlarımız” şeklinde konuştu.

ceksprbynm2

 

 

Reklamı Geç