Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SALİH KIRICI: “HAYDİ ÇEKMEKÖY DEMOKRASİ ŞÖLENİNE”

Çekmeköy’ün birleştirici ve bütünleştirici

Çekmeköy’ün birleştirici ve bütünleştirici gücü SalihKırıcı ile demokrasi şölenine hazırlanan Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, mevcut başkanla yola devam edip gücüne güç katmaya kararlı

salihkirici4AK  Parti Çekmeköy Teşkilatı’nın 6 Aralık’taki kongresine doğru hazırlıklar tamam. Delegenin çoktan kararını verdiği teşkilatta ibre iyiden iyiye mevcut başkan Salih Kırıcı’dan yana. Tabanın isteği üzerine genel merkez ve il tarafından adaylığı açıklanan Salih Kırıcı, diğer adaylar Rıza İmamoğlu ve Serkan Gök’ün de kendisinden yana çekilmesiyle yarışı açık ara farkla önde tamamlayacağını ortaya koymuş durumda.

salihkirici1Çekmeköy Spor Kompleksi’nde yapılacak kongre öncesi YERELGAZETEye önemli açıklamalar yapan Salih Kırıcı, “Çekmeköy’ün gücüne güç katmak için tüm halkımızı demokrasi şölenimize bekliyorum” dedi. Haziran 2015 seçimlerinin yapılacağı yeni döneme ilişkin önemli açıklamalar yapan Salih Kırıcı, “İktidar partisinin ilçe teşkilatı ve ilçe başkanı olarak; yeni dönemde hükümetimiz, büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyemiz sayesinde Çekmeköy’deki hizmet ve yatırımların kat be kat artması için yine halkımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katıp çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

salihkirici52023 hedefindaki Yeni Türkiye vizyonu ile teşkilat yapısı ve yönetim şekline ilişkin de konuşan Kırıcı, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Kamuoyunun da malumu olduğu üzere; göreve gelişimizin ardından 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi gibi önemli bir sınavı büyük bir başarıyla vererek Çekmeköy özelinde % 53.4’lük oy oranıyla İstanbul ve Türkiye genelinin üzerinde bir oy aldık. Tüm Çekmeköy halkımıza şükranlarımı bir kez daha sunuyorum.

salihkirici6Ak Parti ailesi olarak; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiç bir vatandaşı-mızın güven ve inancını boşa çıkarmayacağız ve vatandaşımızın emanetine en iyi şekilde sahip çıkarak hakkını layıkıyla vermeye devam edeceğiz. Şimdi Çekmeköy yeni bir döneme hazırlanıyor. Artık önümüzde 2023 hedefindeki Yeni Türkiye vizyonu var ve bu vizyonda gelişmiş dünya ülkeleri standartlarında daha çağdaş ve daha modern bir gelecek hepimizi bekliyor.

salihkirici7Millet iradesinin hür sesi olan Ak Parti teşkilatları, ilçe başkanları, belediye başkanları ve parlamentodaki her bir üyesiyle gece gündüz demeden bu millet için çalışmış ve çalışmaya devam etmektedir. İşte bu noktada Çekmeköy teşkilatı olarak bizler de bugüne kadar üzerimize düşen görev ve sorumlulukları nasıl yerine getirdiysek bundan sonra daha fazlasıyla yerine getirmeye devam edeceğiz. Teşkilat içerisinde ve dışarısında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da herkesi kucaklayacağız. Geçmişe takılıp kalmadan her zaman daha ilerisini ve geleceği yine hep birlikte planlayacağız ve oluşturacağız.”

akceksalihHaydi Çekmeköy demokrasi şölenine…

Ak Parti’nin önde gelen isimlerinin de katılımıyla gerçekleşmesi planlanan Ak Parti Çekmeköy kongresine katılımın en üst seviyede olmasını beklediğini açıklayan Başkan Salih Kırıcı; “Tüm halkımızı bu tarihi güne şahitlik etmeye bekliyorum” dedi.

 

Reklamı Geç