Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAMİ YAYLA; “2019’UN VEBALİ VE TARİHİ SORUMLULUĞUNU UNUTMAYALIM”

“Halkın iktidarı için yerelden

“Halkın iktidarı için yerelden genele bir yürüyüş başlatalım ve bu ateşi yarın Çekmeköy’den yakalım” diyen CHP Çekmeköy Örgütü’nün en genç ve en dinamik İlçe Başkan Adayı Sami Yayla, “Bir delegemizin vereceği tek oy ilçemizi, ilçemiz İstanbul’u ve İstanbul da tüm Türkiye’yi şekillendirerek halkın iktidarına giden bütün yolları açacak” dedi.  

CHP Çekmeköy İlçe Örgütü yarın Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde 4. olağan kongresini gerçekleştiriyor. İlçe başkanlığı için 4 ismin yarışacağı kongre öncesi son mesajını veren partinin genç ve dinamik adayı Sami Yayla, 2019’un tarihi vebali ve sorumluluğunu bir kez daha hatırlattı ve “Çekmeköy’ün kaderi bu kongre ile hepimizin elinde. Gelin bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip Çekmeköy’de, İstanbul’da ve tüm Türkiye’de değişimi hep birlikte gerçekleştirelim” dedi.

Yarınki kongrede beyaz liste ile delegenin ve partililerin huzuruna çıkacak olan Sami Yayla; “Ülkemizin yarınları ve çocuklarımızın geleceği için halkın iktidarını kurmaktan başka çaremiz kalmadı. Artık bu kısır döngülere son vererek yepyeni, tertemiz ve bembeyaz bir sayfa açalım. Açacağımız bu beyaz sayfada; senlik, benlik tarihe karışsın Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı hepsinin üstünde yer alsın. Değişim ve dönüşüm Çekmeköy’den başlasın ve önce İstanbul ardından da tüm Türkiye’ye dalga dalga yayılsın” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin dört bir yanından her yörenin temsil edildiği, ağırlığı gençlerden oluşan, farklı meslek grupları ve kadınların ön planda tutulduğu tecrübeli bir ekiple yola çıktıklarını ifade eden Sami Yayla; “Bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi için emek vermiş herkesin başımızın üstünde yeri olacak ve bu ilçeyi hep birlikte yöneteceğiz. Ayrımız, gayrımız hiçbir surette olmayacak. 2019 seçimleri ve sonrasında; halkın iktidarına giden her yolu açmak için stratejimizi bir bütün halinde belirleyeceğiz. Ben, sen o demeden ‘biz’ diyerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“Kendi kişisel beklentilerimiz için değil partimizin yerelde ve genelde iktidarı için bu göreve talibim” diyen Sami Yayla; “2019’da ne belediye başkan adaylığı ne de başka bir hesabım yoktur. Gecesini gündüzüne katarak bu partiye gönül vermiş, emek vermiş herkesin içerisinde yer alacağı ekipler, kadrolar ve takımlarla başarı bizim olacak ve Çekmeköy’ü halkın iktidarıyla hep birlikte buluşturacağız. En büyük hedefimiz partimizi büyütmek ve CHP bayrağını en yükseğe dikmek” dedi.

Çekmeköy’e umut olmak için bu yola çıktıklarını vurgulayan Sami Yayla; “Güven ve inançla çıktığımız bu yolda değişim ve dönüşümü hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bütün ilçelerimizde olduğu gibi Çekmeköy’ümüz için de bu kongre tarihi bir fırsattır ve geleceğimiz adına hepimiz bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. 2019 seçimlerinin vebali ve tarihi sorumluluğu bizlerin elindedir. Bu kongrede şahsi planlara değil partimizin ve ülkemizin geleceğine karar verelim. Ekibimle birlikte kendimi Cumhuriyet Halk Parti’mizin vicdanlı delegesine emanet ediyor ve yarınki kongreden çıkacak tarihi sonucun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Reklamı Geç