Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAMİ YAYLA VE İLHAN BAYRAM MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI..

CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nün

CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nün başarılı genç siyasetçilerinden Sami Yayla ve İlhan Bayram, belediye meclis üyeliği için adaylık başvurularını yaptılar. İlçe başkanlığında dosyalarını teslim eden Sami Yayla ve İlhan Bayram, tek hedeflerinin CHP’nin başarısı olduğunu dile getirdiler.

CHP’de yerel seçim için adaylık başvuruları sona erdi. Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği adaylıkları için son dosyalar bugün itibarı ile ilçe başkanlıklarına teslim edildi. CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nün sevilen genç siyasetçileri Sami Yayla ve İlhan Bayram da belediye meclis üyesi aday adaylığı içi başvurularını yaptılar. İlçe binasında dosyasını teslim eden her iki isme de partililer ve çeşitli STK temsilcileri katılımlarıyla destek verdi.

Önceki dönem ilçe yönetim kurulu üyesi ve ilçe başkan adayı Sami Yayla, yaptığı değerlendirmede; “Tek hedefim var o da partim CHP’nin başarısı” dedi. Yine önceki dönem ilçe yöneticisi İlhan Bayram da yaptığı açıklamada; “Partimize emek vermiş, sokakta halkın iktidarı için çaba göstermiş tüm arkadaşlarımızın yolu açık olsun. Bu yol Çekmeköy’de ve İstanbul’da CHP’nin iktidar yolu olsun” dedi.

Reklamı Geç