Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞAMPİYON SANCAKTEPE BELEDİYESPOR 2. LİG’TE..

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta lider olarak mücadele veren Sancaktepe Belediyespor, normal sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala şampiyonluk kupasını coşkulu bir törenle aldı ve 2. Lige yükseldi. Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe’nin sporda önemli başarılara imza atmaya devam edeceğini söyledi.

sancaktepe ikinci ligte 6Grubun 35. haftasında Altay’ı ağırlayan Kırmızılı-beyazlı ekip, müsabakadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Maçın ardından şampiyonluk kupasına kavuşan Sancaktepe Belediyespor’u, Belediye Başkanı İsmail Erdem tebrik etti. Seyircisiz oynanan mücadeleden önce sanatçı Uğur Işılak Sancaktepelilere konser verdi. Konserin ardından başlayan Sancaktepe Belediyespor – Altay Spor maçı golsüz beraberlikle tamamlandı. Karşılaşmanın ardından saha içinde şampiyonluk kutlaması için platform kuruldu. Şampiyon takımın sporcuları tek tek çağrılarak madalyaları takdim edildi. Takım futbolcularına kupalarını Belediye Başkanı  İsmail Erdem, Türkiye Futbol Federasyon (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez ile beraber takdim etti.

sancaktepe ikinci ligte 7Kupa töreninde konuşan Belediye Başkanı  İsmail Erdem, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bu sene inandık, çalıştık, gayret gösterdik. Halkımızla, belediye çalışanlarımızla, kulüp yöneticilerimizle birlikte olduk ve başardık. Sancaktepe Belediyespor Kulübümüze ikinci ligde de başarılar diliyorum. En kısa zamanda da birinci lige merhaba demeleri bizleri mutlu edecektir. 8 yıl önce biz burada göreve başladık” dedi.

sancaktepe ikinci ligte 4Göreve geldiklerinde Sancaktepe Belediyesispor adına bir kulüp oluşturmaya niyetlendiklerini ifade eden Başkan Erdem; “Ve o yıl amatör bir kulüple yola çıktık. Bir yıl sonra profesyonel lige adım attık. 7 yıldır dar imkanlarımızla Sancaktepe genç, yeni bir ilçe ama bununla beraber halkımız inandı, taraftarlarımızla, yönetici büyük bir fedakarlıklarla ısrarla, sabırla yollarına devam ettiler. Bu başarı tüm Sancaktepe halkına armağan olsun” ifadelerini kullandı.

sancaktepe ikinci ligte 2Sancektepe Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Genç de, “Bir şeye inanmanız gerekiyor. İnanıyorsanız, arkasında inandığınız işi severek yapıyorsanız, işinizi takip ediyorsanız. Bu başarı geliyor. İşi neticelendirmek istiyorsanız hakikaten seveceksiniz ve arkasından başaracaksınız” dedi. Günün sonunda Sancaktepe Belediyespor yönetim kurulu ve futbolcular Başkanımız İsmail Erdem’inde katılımıyla üstü açık otobüsle ilçede tur atarak şampiyonluk sevincini ilçe halkıyla beraber kutladı.

sancaktepe ikinci ligte 3

sancaktepe ikinci ligte 5

sancaktepe ikinci ligte 1

Reklamı Geç