Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞAMPİYON SANCAKTEPE BELEDİYESPOR 2. LİG’TE..

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Sancaktepe Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Kartalspor’a 2-1 mağlup olsa da rakiplerinin puan kaybettiği haftada bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 2. Lige yükseldi.

sancaktepe belediyespor şampiyon 6Kartal Stadı’nda oynanan karşılaşmanın son düdüğü ile Sancaktepe Belediyespor’lu futbolcular sahayı adeta bayram yerine çevirdiler.Ligin 7.haftasında aldığı liderliği kimseye bırakmayan ve sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Sancaktepe Belediyespor’un futbolcuların ve teknik ekibin haklı sevinci soyunma odasında ve Sancaktepe sokaklarında devam etti. Sancaktepe Belediyespor’un, 2. Lig’e yükselmesi Sancaktepe’de coşkuyla karşılandı. Maç sonrası 2. Lig’e çıkmanın coşkusunu yaşayan taraftarlar, 15 Temmuz Stadını doldurarak takımı karşılayıp meşale yakarak sevgi gösterisinde bulundular.Belediye Başkanımız ve Kulüp Onursal Başkanımız İsmail Erdem ve Kulüp Başkanı Mehmet Genç’te 15 Temmuz stadına giderek taraftarların şampiyonluk coşkusuna ortak oldu.

sancaktepe belediyespor şampiyon 2Onursal Başkan İsmail Erdem: Bu, birliğin, beraberliğin ve inancın zaferidir

Taraftarlar ve futbolcularla bir araya gelen Başkan İsmail Erdem, şampiyonluktan ötürü duyduğu mutluluğu dile getirerek “Sezon başında bir cümle kurdum ve dedim ki: “Yeni İstanbul’a Şampiyonluk yakışır”. Bana bu cümleyi kurduran, camiamızın sezon başında yakalamış olduğu birlik ve beraberlik ortamıyla birlikte genç kadronun ve tecrübeli teknik ekibin arasında oluşan sinerjiyi görmüş olmamdı. Bunlar taraftarın inancı ile birleşince şampiyonluğun önünde hiçbir engel olmadığı açıkça görülüyordu. Şükürler olsun ki, yanılmadık. Bu; birliğin, beraberliğin ve inancın zaferidir. Futbol takımımızın idarecileri, teknik ekibi ve genç sporcularına bize yaşatmış oldukları bu sevinç için tüm Sancaktepeli hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. İnşallah, önümüzdeki sezon da benzer mutlulukları yaşarız.

sancaktepe belediyespor şampiyon 1Kulüp Başkanı Mehmet Genç: Birçok takıma ilham olacak bir başarı hikâyesi

Sancaktepe Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Genç ise yaptığı açıklamada “Sezon başında genç, dinamik, güçlü ve her şeyden önemlisi başarıya aç bir kadro kurduk. Bu kadronun başına ise bu ligi tanıyan, tecrübeli ve deneyimli Hikmet Sevim Hocamızı getirdik. İlçemizin, taraftarlarımızın, camiamızın bizden beklentilerinin farkındaydık. Onursal Başkanımız Sayın İsmail Erdem Beyefendi, bizi hep destekledi ve her fırsatta inancını yineleyerek bizi yüreklendirdi. Yakaladığımız başarı, bir ilçe takımının, taraftarıyla, camiasıyla tek yürek olunca neler başarabileceğinin en güzel örneği olarak tarihe geçecek. Ülkemizdeki birçok takıma ilham olacak bu başarı hikâyesinde emeği geçen başta Onursal Başkanımız İsmail Erdem Beyefendi olmak üzere tüm taraftarlarımıza, teknik ekibimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Şimdi sırada kendimizi 2. Lig’de ispatlamak var. Ben bu camiaya bu anlamda da çok inanıyor ve güveniyorum” dedi.sancaktepe belediyespor şampiyon 5

sancaktepe belediyespor şampiyon 4

sancaktepe belediyespor şampiyon 3

Reklamı Geç