Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞAMPİYON SANCAKTEPE’YE YAKIŞIR KUPA GECESİ..

2015 Güreş Süper Ligi’ni

2015 Güreş Süper Ligi’ni namağlup bitirerek şampiyon olma başarısı gösteren Sancaktepe Belediyespor Güreş takımı, Başkan İsmail Erdem’in de katıldığı muhteşem bir törenle kupasını aldı.

sancaktepe gures sampiyon 1Haklı bir gururu yaşayan Sancaktepe Belediyesi Güreş Takımı, şampiyonluğun tadını çıkarıyor. Samandıra Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi’nde gerçekleşen törene Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir, Belediye Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Atılgan, Güreş Şubesi Sorumlusu Mehmet Genç, belediye meclis üyeleri, sporcular, antrenör ve çok sayıda davetli katıldı.

sancaktepe gures sampiyon 5Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı İsmail Erdem açılışta yaptığı konuşmada elde edilen şampiyonluğu tüm Sancaktepe ile paylaşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Göreve geldikleri günden bu yana ata sporumuz güreşe büyük  önem verdiklerini ve bu sayede Sancaktepe Güreş Kulübü’nün her geçen gün başarı çıtasını yükselttiğini dile getiren Başkan Erdem şöyle konuştu:

????????????????????????????????????

“Kulüp olarak 5 yıllık bir geçmişimiz olmasına karşın ata sporumuz güreşe yaptığımız yatırımlardan ötürü Kulübümüzün başarı grafiğini yükselterek Türkiye ve dünya çapında birçok başarıya imza atmasına şahit oluyoruz. Kulübümüz çok güçlü ve köklü takımların mücadele ettiği süper ligde sporun ruhuna yakışır şekilde kıyasıya geçen müsabakalar sonunda namağlup olarak şampiyon olma başarısını göstermiştir. Sporcu kardeşlerimizin ligde elde ettikleri bu başarıyı Avrupa Kulüpler Kupası’nda da  elde edeceklerine ve bugün yaşadığımız bu gururu bizlere tekrar yaşatacaklarına canı gönülden inanıyorum. Büyük emek ve fedakarlıkla  yazılmış büyük bir başarıda emeği geçen bizlere bu mutluluğu yaşatan teknik ekip ve sporcularımıza teşekkür ediyorum.”

sancaktepe gures sampiyon 2120 yataklı Güreş Kamp Merkezi’nin çok yakında hizmete gireceğini sözlerine ekleyen Başkan Erdem ayrıca Olimpiyat tarihi boyunca ülkemize en çok madalya kazandıran Ata Sporumuz Güreş’e yatırım yapmaya tüm hızıyla devam edeceklerinin müjdesini verdi.

sancaktepe gures sampiyon 7Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ise yaptığı konuşmada Kulüpleri güçlendirmek ve sporculara uluslararası turnuvalara daha hazır hale getirmek için bu sene uygulamaya koydukları deplasmanlı güreş liginde serbest stilde namağlup olarak şampiyon olan Sancaktepe Belediyespor takımını tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Aydın kısa süre içinde güreşe yaptığı yatırımlardan ötürü Belediye Başkanımız İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundu.

sancaktepe gures sampiyon 3Güreş takımı için hazırlanan Şampiyonluk klibinin gösteriminin ardından Sancaktepe Belediyespor güreş takımı sporcuları büyük coşku içinde sahneye tek tek çağrıldı. Belediye Başkanı İsmail Erdem’in sporculara madalya ve ödül takdiminin ardından Şampiyonluk kupası takım kaptanı Fırat Binici’ye verildi.

sancaktepe gures sampiyon 4

Reklamı Geç