Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞAMPİYONLAR ŞEHRİ ÜSKÜDAR BU KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKARDI..

02-11 Eylül 2017 tarihleri

02-11 Eylül 2017 tarihleri arasında Macaristan’ın Budapeşte kentinde düzenlenen Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’na Büyük Bayanlar 50 kg kategorisinde katılan Üsküdar Belediyesi sporcusu Esra Kiraz Dünya şampiyonu oldu.

15 rakibin olduğu bu kategoride her iki kolda da yenilgisiz finale çıkan Esra Kiraz, Slovakyalı ve Kazakistanlı rakiplerini yenerek büyük bir başarı elde etti. Ülkemize başarı ile geri dönen Esra Kiraz, Başkan Hilmi Türkmen ile makamında bir araya geldi.

Şampiyonlar şehri Üsküdar’ın bir şampiyon daha kazandığını ifade eden Başkan Hilmi Türkmen, “Esra Kiraz kızımız özellikle bilek güreşinde dünyadaki bütün madalyaları toparladı. En son Budapeşte de düzenlenen Bilek güreşi Dünya Şampiyonası’nda bütün dünyayı tuş etti.  Çok zorlu rakipleri var Kazakistan’dan, Slovakya’dan, Rusya’dan, Ukranya’dan  özellikle doğu bloku ülkelerin bu alandaki sporcuları başarılı ama taksimpartnerler.com karşılarında bileği bükülmez bir Türk ve Üsküdarlı bir sultan var. Sevgili şampiyonumuzu tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz, biz her zaman Esra’mızın hem ulusal hem de uluslararası arenada başarılı olabilmesi ve başarılarını devam ettirebilmesi için kulüp olarak ve belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz “  dedi.

Bilek güreşi Dünya şampiyonu Esra Kiraz ise, “Ben bu yarışmaya gerçekten çok zorluklarla hazırlandım. Hazırlandığım dönemlerde de Başkanımızın desteği her zaman yanımdaydı. Bir tekne turu olmuştu Üsküdar Belediye başkanımızda beni oraya davet etmişti, yarışmaya da çok az bir zaman kalmıştı bende başkanımın yanına gittim kendisiyle görüştüğümde, “Başkanım Dünya Şampiyonası var benim için duâ eder misin, size söz veriyorum bu yıl dünya şampiyonu olacağım” dedim, Başkanım, “Ben zaten sana güveniyorum, senin bileğin bükülmez” demişti.  Sözümü tuttuğum ve İstiklâl Marşımızı tüm dünyaya iki kere dinletmiş olduğum için ayrıca gurur duyuyorum, ” ifadelerini kullandı.

Başkan Hilmi Türkmen Dünya şampiyonu olan Esra Kiraz’a ülkemize kazandırdığı başarısından dolayı ödülünü takdim etti.

Reklamı Geç