Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ‘O SENE BU SENE’ GÖNDERMESİ…

Merkezi Taşdelen’de faaliyet gösteren

Merkezi Taşdelen’de faaliyet gösteren Hasan Keleş başkanlığındaki Çekmeköy Trabzonlular Derneği’nin düzenlediği Birlik ve Dayanışma Gecesi, her görüşten herkesi biraraya getirerek yine birlik ve beraberliğin adresi oldu. Yerel yöneticilerin, siyasilerin ve de iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği eğlenceli gecede Trabzonspor’un şampiyonluğu için ‘O sene bu sene’ dendi.

Çekmeköy Trabzonlular Derneği, bu yıl da muhteşem bir organizasyona imza attı. Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde düzenlenen Birlik ve Dayanışma Gecesi, yerel yöneticilerden siyasilere, işadamlarından bürokratlara yoğun ilgi gördü. Trabzonlu hemşerilerin buluştuğu geceye; CHP’nin önde gelen isimlerinden Milletvekili Akif Hamzaçebi, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu, Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, CHP Çekmeköy Meclis Üyesi Kamil Özkanca, İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, İYİ Parti Çekmeköy Meclis Üyesi Adnan Üke, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, Çekmeköy Muhtarlar Derneği ve Sırapınar Muhtarı Nejat Girgin, Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman, Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya, Hüseyinli Muhtarı İlhan Kılınç, Nişantepe Muhtarı Yakup Baydar, Çatalmeşe Muhtarı Ömer Lütfü Gürsoy, İşadamları: Seyfettin Yıldırım, Eren Meral, Menduf Sağdıç, Murat Altun, Kerim Civelek, Cüneyt Ilgın, Osman Şimşek, Ramazan Çelik, Erdal Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.

“Değerli hemşerilerim, sevgili dostlarımız birlik ve beraberliğimiz daim olsun” diyerek sözlerine başlayan Dernek Başkanı Hasan Keleş, “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sene Hüseyinli Köyü’nde açık alanda festival havasında yaptığımız şenliği, bu yıl havanın da uygun olmaması nedeniyle kapalı salonda şölen havasında hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Gecemize katılarak birlik ve beraberliğimize katkı sunan tüm dostlarımıza, bu program için emek sarfederek çalışan ekibime ve bizleri izleyen, destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kemençe eşliğinde horon gösterileri ile renklenen gecede yapılan konuşmalarda birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapıldı. Dernek yönetiminin hep birlikte sahneye çıkarak katılımcıları selamladığı gecede sahne alan Karadeniz müziğinin sevilen ismi Taner Eyüboğlu, coşturdukça coşturdu. Gecede elde edilen gelirler de Trabzonspor’un şampiyonluğu için toplandı.

Reklamı Geç