Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sanal Ofis

Fiziksel olarak aktivitede bulunup,

Fiziksel olarak aktivitede bulunup, çalışmadığınız bir iş adresi kiralamanız sanal ofis tanımını ifade eder. Bu modern ofis çözümü genellikle, yalnızca adrese ek olarak, kiracılara telefon, sekreterlik veya resepsiyon hizmetleri gibi çeşitli ofis hizmetleri sağlayan iş merkezleri tarafından sunulur. Eğer isterseniz kısa süre içinde sanal ofisinizin yanı sıra tam donanımlı bir gündüz ofisi, konferans veya toplantı odası da kiralama ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Sanal Ofis Kim İçin Uygun?

Hemen hemen çoğu işletmeci için sanal ofis uygun diyebiliriz. Sanal ofis, özellikle evden çalışmak isteyen kurucular, yeni başlayanlar ya da serbest şekilde çalışan bireyler için gerçek bir rekabet avantajı sağlayabilir. Sebebi iyi bir lokasyonda olmanız itibarlı bir adres ve profesyonel bir imaj yaratır. Ayrıca, hem postayla hem de telefonla sürekli kullanılabilirlik avantajınız garanti diyebiliriz. Başka bir artısı özel adresin şirketin gereklilikleri için kullanılmasına gerek yoktur.

Bu da iş hayatınızı özel hayatınızdan rahatlıkla kolaylıkla ayırır sanal ofis, şubesini yeni bir lokasyonda genişletmek ve test etmek isteyen daha büyük şirketler için de iyi bir çözümdür. Bir bölgede kolayca yer edinmek isteyen, yer edinebilme şansı var mı yok mu diye ölçmek isteyen yabancı şirketler de sanal bir şirket merkezinden faydalanır. Çünkü yabancı bir telefon numarası veya adres, ilgili tarafların sizinle iletişim kurmasını engelleyebilir.

 Sanal Ofis Kullanmanız İçin Bazı Sebepler

Bir sanal ofis, işletmeniz için kârı artırabilecek birçok faktöre sahiptir, örneğin:

– Çoğunlukla çekici bir şehir konumunda temsili iş adresi

– Ciddi kurumsal kimlik

– Müşteriler için kalıcı kullanılabilirlik

– Telefon, sekreterlik ve resepsiyon hizmetleri

– Günlük ofislerin ve toplantı odalarının mevcudiyeti

– Klasik kiralık ofislere kıyasla daha düşük sabit maliyetler

– Esnek kiralamalar nedeniyle uzun vadeli taahhütler yok

– Hemen kullanıma hazır ofis araması yok, kurulum ve temel teknik ekipman için çaba yok

– Gizliliğin korunması

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sanal bir ofis kiralamadan önce, gelecekteki sanal temsilcinizin neler yapabilmesi gerektiğine dair bazı temel düşünceler vermelisiniz. Örneğin, sağlayıcının rezerve edilebilecek çok çeşitli hizmetlere sahip olduğundan emin olun. Başlangıçta müşteri ziyaretleri için bir toplantı odasına ihtiyacınız olmasa bile, böyle bir teklifin kullanılabilirliği yakında önemli olabilir. Sanal iş adresi, şirketinizin simgesidir. Bu nedenle çekici bir iç tasarıma, konforlu bir resepsiyon alanına ve temizliğe önem vermelisiniz.

Sanal ofis ayrıca toplu taşıma ile kolayca erişilebilir olmalı ve yeterli park imkanı sunmalıdır. Ayrıca sahadaki çalışanların iyi eğitimli ve profesyonelce hareket ettiğinden emin olun. Resepsiyon hizmetini mi yoksa telefon yanıtlama hizmetini mi kullanmayı planlıyorsunuz? O zaman, çalışanların mutlak takdirine ve müşterileriniz ve iş ortaklarınız ile kusursuz bir şekilde başa çıkmalarına güvenebilmelisiniz.

Reklamı Geç