Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANAYİCİ VE İŞADAMLARINDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET…

Kongresini yaparak yenilenen ESSİAD,

Kongresini yaparak yenilenen ESSİAD, saha çalışmalarını hızlandırdı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ve ekibi, son dereçe verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan İsmet Yıldırım; “Güzel bir ekip kurmuşsunuz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu gerçekleştirerek mevcut başkan Necmettin Sarı ile yönetimini yenileyen İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Derneği ESSİAD, saha çalışmalarına hız verdi. Kongre sonrası yeni yönetimiyle bir dizi temaslar başlatan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı ziyaret ederek, sıcak ve samimi bir ortamda verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Sanayici ve işadamlarının yerel yöneticilerden talep ve beklentilerinin dile getirildiği sohbet havasındaki ziyaret programında Başkan Yıldırım, “Kongreniz ve yeni yönetimini hayırlı olsun. Buradan da gördüğüm üzere son derece donanımlı bir ekip kurmuşsunuz. Bu ekiple çok güzel işler başarırsınız” dedi.

Başkan İsmet Yıldırım’a tek tek yeni yönetimi tanıtan ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, bölgede gerek sosyal hayatın gerekse ticari yaşamın gelişmesi adına her zaman görev ve sorumluluk almaya hazır olduklarını ifade etti. Bu noktada gerek yerel yöneticilerle gerekse bölge insanıyla sürekli temasta olduklarını belirten Başkan Sarı, “Bizler birer STK olarak üyelerimizin talep ve beklentilerini siz yetkililerimize aktarıp, çözüm hususunda takipçi olmaya devam edeceğiz. Her geçen gün gelişen ve değişen Ümraniye’mizin yeni döneminde sizlerle daha çok işbirliği ve dayanışma içerisinde olmayı arzuluyoruz” şeklinde konuştu.

ESSİAD yeni yönetiminin bu samimi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı İsmet Yıldırım; “Siz esnafımız, sanayici ve işadamlarımız ekonomi çarklarımızın olmazsa olmazlarısınız. Elbette sizlerin talepleri önem arz ediyor. Bölgemizin kalkınması, sosyal ekonomik yönden gelişmesi ve toplum bilincinin geliştirilmesi gibi hususlarda her zaman işbirliği yapmaya hazırız. Son derece güzel bir ekip kurduğunuzu görüyorum. ESSİAD, ilçemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri ve bizler de yerel yöneticiler olarak sizlerle fikir ve düşüncelerimizi her zaman paylaşacağız” dedi.

Reklamı Geç