Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE 4. KİTAP FUARI BAŞLIYOR..

Sancaktepe Belediyesi ve Sancaktepe

Sancaktepe Belediyesi ve Sancaktepe Kaymakamlığı  işbirliği gerçekleştirilen 4. Sancaktepe Kitap Fuarı’nda bu yıl birçok yazar ve şair; söyleşi, şiir dinletisi ve imza günleri ile okurlarıyla bir araya gelecek.

sanckitf1Dördüncüsü düzenlenecek olan Sancaktepe Kitap Fuarı, 2 Ekim Cuma günü ziyaretçilerine kapılarını açacak. 11 Ekim Pazar günü sona erecek olan Kitap Fuarı’nı kitapseverler 10 gün boyunca 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret etme fırsatı bulabilecek. Kitapları sevdirmek, kitap okuma bilincini yerleştirmek, kitapseverleri yazar, şair ve yayınevleri ile buluşturmak amacıyla düzenlenen kitap fuarında ziyaretçiler; okul kitapları, test kitapları, çocuk kitapları, edebiyat, bilim, sanat ve fikir kitapları olmak üzere her yaşa ve her tarza hitap eden kitap ve yayına ulaşabilecek.

sanckitf3Yaklaşık 70 yazarımızın katılacağı kitap fuarında; İstanbul Milletvekili aynı zamanda Şair ve Yazar İsmet Uçma 2 Ekim Cuma günü 15.00’de,  Belediye Başkanımız İsmail Erdem ise 16.00’da kitap fuarında Sancaktepeli kitapseverlerle bir araya gelerek sohbet edecek.  İsmet Uçma, Bir Sosyal Siyaset Kurumu Olarak Ahilik kitabını, Belediye Başkanımız İsmail Erdem de Yerel Siyaset ve Belediyecilik kitaplarını imzalayacak.

sanckitf23 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 14.00’de İstanbul’da Deprem konulu söyleşisi ile Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Kanser Öldürmek İçin Değil Yaşatmak İçindir” kitabı ile kansere farklı açılardan yaklaşan yazar Yücel Aydemir kitap fuarında okurlarıyla bir araya gelecek. Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım”, “Sadece Aptallar 8 Saat Uyur” ve “Yerim Seni ÖSS” kitaplarının yazarı Erdal Demirkıran ise 4 Ekim Pazar günü 15.00’de, Abdülhamit’in Kurtlarla Dansı, Cumhuriyet Efsaneleri, Osmanlı’nın Kayıp Atlası gibi birçok esere imza atan Tarihçi Yazar Mustafa Armağan 5 Ekim Pazartesi 17.00-20.00 saatleri arasında okurlarıyla bir araya gelerek kitaplarını imzalayacak.

sanckitf4Kitap Fuarının yedinci gününde 6 Ekim Salı günü Kerime, Aşk Çölü ve Kanaviçe eserlerinin yazarı Bahadır Yenişehirloğlu’nu ağırlayacağız. “Yağmur”, “Siyah Gözlerine Beni de Götür”, “Rüveyda” adlı şiirleri ile İntizar romanının yazarı Şair Prof. Dr. Nurullah Genç şiir ve edebiyat sohbetiyle 7 Ekim Çarşamba günü 17.00-20.00 saatleri arasında kitap fuarında olacak. El ve Yüz Çizgilerinin Anlamını anlattığı Elfabe adlı kitabın yazarı Mehmet Ali Bulut 8 Ekim Perşembe günü 18.00’de , “Kayı” kitapları ile Osmanlı tarihine ışık tutan Tarihçi Yazar Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil 9 Ekim Cuma günü 17.00-20.00  saatleri arasında tarih sohbeti ile fuarda olacak.

10 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de Özel bir TV’de çocuklara resim çizmeyi öğreten karikatürist Demirhan Kadıoğlu, Hazreti Hacer Zemzemin Annesi, Kadın Oradaydı ve bunlar dışında bir çok kitabın yazarı olan Sibel Eraslan 14.00’de ve Ahmet Taşgetiren 17.00’de kitap fuarında okurları ile bir araya gelecek. 11 Ekim Pazar günü konuğumuz Kadir Mısıroğlu olacak. Yazarımız 14.00’de söyleşi ve imza programı ile fuarın son gününde sevenleriyle bir araya gelecek.

Reklamı Geç