Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE ADINI SPORLA DUYURMAYA DEVAM EDİYOR..

Türkiye Ziraat Kupası’nda karşılaşan

Türkiye Ziraat Kupası’nda karşılaşan Kasımpaşa Sancaktepe Belediyespor maçı dolayısıyla spor camiasının önde gelen isimlerini ağırlayan Sancaktepe, hareketli bir gün yaşadı.

sancaktepe spor duayenleri 7Sporda önemli başarılara imza atan Sancaktepe, Fatih Terim’den Erman Toroğlu’na camianın duayen isimlerini ağırladı. Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ziraat Türkiye kupasında Sancaktepe Belediyespor ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmada Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve  spor basınının önde gelen isimleri ile bir araya geldi.

sancaktepe spor duayenleri 1Ziraat Türkiye Kupasında Sancaktepe Belediyespor ile Süper Lig ekibi Kasımpaşa maçı Sancaktepe 15 Temmuz stadında oynandı. Karşılaşma spor dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Soğuk havaya rağmen tribünlerin tıklım tıklım olduğu karşılaşmayı Belediye Başkanı İsmail Erdem, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile birlikte izledi. Sancaktepe taraftarının adeta şov yaptığı karşılaşmayı meclis üyeleri ve ilçenin önde gelen pek çok iş adamı ve Sancaktepeli izledi.

sancaktepe spor duayenleri 11Kasımpaşa’nın 2-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonrası Başkan İsmail Erdem, spor basınının önde gelen isimleri ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Yemekte Başkan Erdem, Spor Yorumcusu ve eski Hakem Erman Toroğlu, Eski Teknik Direktör ve spor yorumcusu Güvenç Kurtar, A spor Genel Yayın Yönetmeni Serkan Korkmaz, spor yazarları, Hayri Ülgen, Turgay Demir, Alp Pehlivan, İlker Yağcıoğlu, Hasan Sarıçiçek, Süleyman Kara ve Harun Şen gibi Türk spor basınının önde gelen bir çok ismi buluştu.

sancaktepe spor duayenleri 5Spor yazarlarını Sancaktepe’de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İsmail Erdem, program sonunda  konukları ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Spor yazarları ise konukseverliğinden ötürü Başkan Erdem’e teşekkürlerini sunarak ligde namağlup liderliğini sürdüren Sancaktepe Belediyespor takımına da şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

sancaktepe spor duayenleri 2

sancaktepe spor duayenleri 10

sancaktepe spor duayenleri 9

sancaktepe spor duayenleri 8

sancaktepe spor duayenleri 6

sancaktepe spor duayenleri 4

sancaktepe spor duayenleri 3

Reklamı Geç