Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE AK PARTİ’DE ADİL KANDEMİR DÖNEMİ

Hafta sonu olağan kongresini

Hafta sonu olağan kongresini coşkulu bir şekilde gerçekleştirerek, Adil Kandemir ve yönetimiyle yola devam etme kararı alan Ak Parti Sancaktepe Teşkilatı, birlik ve beraberliğini güçlendirdi.

aksancakkongre7Yıllardır başarılı ilçe başkanı Azmi Ekinci ile yola devam eden Ak Parti Sancaktepe Teşkilatı’nda görev değişimi yaşandı. Hafta sonu 3. olağan kongresini coşkulu bir katılımla gerçekleştiren Ak Parti Sancaktepe Teşkilatı, yeni başkan Adil Kandemir ve yönetimi ile birlik ve beraberlik mesajları verdi.

aksancakkongre5Aynı zamanda kurucu ilçe başkanı da olan Azmi Ekinci’nin kendi isteği ile aday olmayarak görevi bıraktığı Mustafa Öncel Spor Kompleksi’ndeki kongreye; Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, delegeler, 19 mahalleden gelen teşkilat mensupları ve kalabalık partililer katıldı.

aksancakkongre1Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede konuşan Bakan Nabi Avcı, Ak Parti iktidarının eğitim, ulaşım ve sağlık başta olmak üzere hayatın her alanında gerçekleştirdiği reformlara değindi. Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ise parti içi birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Kongre sonunda yapılan oylamada ise tek liste vardı. Başarılı ilçe başkanı Azmi Ekinci’nin ardından tüm delegelerin oylarını alarak işbaşına gelen Adil Kandemir ve yönetimi Sancaktepe’de yeni başarıların işaretini verdi.

aksancakkongre8

aksancakkongre6

aksancakkongre2

aksancakkongre4

 

Reklamı Geç