Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE ATATÜRK MAHALLESİ’NE 2 ESER DAHA..

Gerçekleştirdiği atılımlarla ‘örnek ilçe’

Gerçekleştirdiği atılımlarla ‘örnek ilçe’ olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Sancaktepe Belediyesi, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Atatürk Mahallesi’nde hizmete açılacak olan Aile Sağlığı Merkezi ve muhtarlık binası temel atma töreni dualar eşliğinde gerçekleşti.

SANCAKTEPE ATATÜRK MAHALLE ESER 1Hafta başında Atatürk Mahallesi’nde gerçekleşen temel atma törenine, Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Kaymakam Adnan Çakıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SANCAKTEPE ATATÜRK MAHALLE ESER 5Temel atma töreninde konuşan Başkan İsmail Erdem, “Atatürk Mahallemize güzel bir eser kazandırıyoruz. Hem doktorlarımız salık ekibimiz burada hizmet verecek hem de mahallemizin insanları rahat bir ortamda güzel hizmetler alacak. Muhtarlık hizmetleri de sağlık ocağının bir kısmında yürütülecek” dedi.

SANCAKTEPE ATATÜRK MAHALLE ESER 3Sancaktepe’ye yapılacak olan iki okulla ilgili konuşan Başkan Erdem, “Atatürk Mahallemize 40 derslikli bir okulun temelini atacağız. Bu okulun maliyeti belediye bütçemizden karşılanacak. Hilal Mahallesi’nde de 80 derslik bir okulun temelini atacağız. Hilal Mahallesi’ndeki okulun maliyeti 20 milyon lira. Atatürk Mahallesi’ndeki 40 derslik okulun maliyeti de 10 milyon lira. İki okulun bedeli 30 milyon lira. Sancaktepeli çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet verecek 30 milyon liralık bir yatırım yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

SANCAKTEPE ATATÜRK MAHALLE ESER 4Yapılan protokol konuşmalarının ardından Atatürk Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık binası temeli dualar eşliğinde atıldı.

SANCAKTEPE ATATÜRK MAHALLE ESER 2

Reklamı Geç