Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI ERDEM’DEN 3. DÖNEM SİNYALİ..

Gazeteciler günü vesilesiyle bölge

Gazeteciler günü vesilesiyle bölge yerel basın temsilcileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı İsmail Erdem; “3 beldenin birleşiminden oluşan genç ilçe Sancaktepe’de 9 yılda çok iş yaptık ancak yapmak istediğimiz daha projelerimiz var” diyerek yeni dönem adaylık için sinyali verdi.

Geçtiğimiz hafta kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bölgede görev yapan yerel basın temsilcileriyle biraraya gelen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, hem gazeteciler gününü kutladı hem de belediye hizmetleri ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Görev sürelerinde 9 yılı geride bırakmak üzere olduklarını hatırlatan Başkan İsmail Erdem, hizmet ve yatırımlarla dolu iki dönemin ardından parti üst yönetiminin de uygun görmesi halinde 3. dönem için yeniden aday olabileceğinin sinyalini verdi. Genç ilçe Sancaktepe’de gerçekleştirdikleri hizmet ve yatırımlarla büyük bir değişim ve dönüşüm başlattıklarını kaydeden Başkan Erdem; “Bu şehre yapmak istediğimiz daha çok projemiz var, değişim ve dönüşümü sürdürmekten yanayız” şeklinde konuştu.

Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Genç ve Basın Yayın Müdürü Abdülhamit Kaygısız’ın da eşlik ettiği program kapsamında basın mensuplarıyla kahvaltı yapan Başkan İsmail Erdem, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum. Bizler yerel yöneticiler olarak; işini doğru-dürüst yapan herkesin yanında olduğumuz gibi siz basın emekçilerimizin de yanında ve destekçisi olmaya gayret ediyoruz. Sizler de kamu görevi yapıyorsunuz ve vatan-millet için kar-kış demeden koşturuyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum ve mesleğinizde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Basın mensuplarına belediye hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan ve 9 yılda yapılan yatırımları kısa bir slayt gösterimi ile anlatan Başkan İsmail Erdem şu açıklamalarda bulundu; “Sancaktepe İstanbul’un en genç ilçesi ve bu şehirdeki konutların yaş ortalaması sadece 4. İlçemiz spor başta olmak üzere: eğitim, sağlık, altyapı, üstyapı, çevre ve ulaşım alanlarında örnek bir kentleşme modeli sergilemekte. Yapılan anketlerde vatandaşımızın bizden memnuniyeti % 70’ler civarında.

‘Gelişim takip edin’ diyerek, ilçemizin ihtiyacı olan hiçbir alanı boş geçmeden çalıştık, projeler ürettik, yatırımlar yaptık. 3 beldenin ortak noktası olan bu merkezde yapmış olduğumuz belediye hizmet binası birçok ödüle layık görülmüş en akıllı bina sistemiyle gören herkesin beğenisini kazanıyor. Genç ilçe Sancaktepe yeni yolları, caddeleri, modern binaları ve yakında açılacak metrosuyla İstanbul’un en yoğun göç alan cazibe merkezlerinin başında geliyor. Dev kültür merkezleri, spor kompleksleri, yepyeni okulları, bilgi evleri, gençlik merkezleri, parkları, bahçeleri, yeşil alan ve sosyal yaşam alanlarıyla Sancaktepe herkesin gıpta ile baktığı bir kent oldu.

Engelli Dinlenme Evi (EDEV), Aile Sağlığı Merkezleri, Aşevi, Sevgi Mağazası, Mutlu Evler Merkezi, Meslek Edindirme Kurs Merkezleri, İstihdam Odaklı Meslek Kursları, Kariyer Merkezi ve daha nice sosyal belediyecilik hizmetleriyle İstanbul’un içinde artık yeni bir İstanbul var. Ve biz bunu Sancaktepe halkıyla birlikte başardık. Hedeflerimizi gerçekleştirirken en büyük güvencemiz, milletimizin bizlere olan inancı, güveni ve desteği oldu.

Vatandaşımızla yakaladığımız sinerji sayesinde sevginin, kardeşliğin, birliğin, paylaşımın, değişimin ve gelişimin en güzel örneklerini ilçemizde sergiledik. Attığımız her adımda sadece kendi bölgemize değil kentimizin bütününe karşı sorumlu olduğumuzu bilerek hareket ettiğimizi ve her hizmetimizin ‘İstanbul Medeniyeti’ne yakışır seviyede olmasına önem verdik, bundan sonra da önem vermeye devam edeceğiz. Burası yeni İstanbul Sancaktapa ve burada yapmak istediğimiz daha çok işimiz olduğuna inanıyoruz.” Başkan Erdem, daha sonra hoşsohbet ortamda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Reklamı Geç