Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE BELEDİYESİ YENİ MECLİS SALONU MESAİSİNE BAŞLADI..

Sancaktepe Belediyesi, geçtiğimiz hafta

Sancaktepe Belediyesi, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açtığı yeni hizmet binasındaki ilk meclis oturumunu gerçekleştirdi. Encümen ve komisyon üyeliklerine seçimlerin yapıldığı yeni binadaki ilk meclis toplantısını yöneten Başkan İsmail Erdem, “Yeni hizmet binamızın Sancaktepe halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, yeni meclis salonumuzda ilçemiz adına güzel kararlar almamızı temenni ediyorum” dedi. Meclis öncesi ise partilerin grup başkan vekilliği seçimi vardı. Ak Parti aynı isim Yunus Ustahabipoğlu ile devam ederken, CHP’de değişim yaşandı ve yeni grup başkan vekili Ali Duman seçildi.

sancaktepe meclis yeni bine 6Sancaktepe Belediyesi, Nisan ayı ilk oturumunu yeni belediye hizmet binasında gerçekleştirdi. Işıl ışıl görünümü ile göz dolduran Sancaktepe Belediyesi yeni hizmet binası ve meclis salonunun ilk gününde konukları yoğundu. Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir de ilk oturumu izleyen konuklar arasındaydı. Muhalefet partisi meclis üyelerinin verdiği yazılı soru önergeleri meclisi yöneten Başkan İsmail Erdem tarafından okunarak oy birliği ile başkanlık makamına havale edildi. Zaman zaman karşılıklı atışmaların da yaşandığı meclisin ilk oturumu önergelerde bahsi geçen bazı noktalar yüzünden oldukça hararetli geçti.

sancaktepe meclis yeni bine 5Yeni belediye hizmet binasının ilçeye hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan İsmail Erdem; eğitimden sağlığa, ulaşımdan, kültür, sanat ve spora kadar hayatın bir çok alanında ilçeye kazandırdıkları hizmetleri özetledi. Genç ilçe Sancaktepe’nin çekim merkezi olmaya devam ettiğini vurgulayan Başkan Erdem, “Almış olduğu hizmet ve yatırımlarla gelecekte İstanbul’un merkezi Sancaktepe olacak” dedi.

sancaktepe meclis yeni bine 7CHP’DE YENİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ ALİ DUMAN..

Mecliste daha sonra encümen ve komisyon üyeliklerine seçimler yapıldı. Encümen üyeliğine Ak Parti’nin önerdiği üç isim Ahmet Yılmaz, Rukiye Yıldırım ve Hasan Yadigar seçildi. Meclis öncesi yapılan partilerin grup toplantılarında ise grup başkan vekilliği seçimleri vardı. Ak Parti Yunus Ustahabipoğlu ile yeni döneme devam ederken CHP’de yeni dönemin grup başkan vekili Ali Duman oldu. Meclis, ikinci oturumunda faaliyet bültenini görüşmek üzere ilk oturumu tamamladı.

sancaktepe meclis yeni bine 2

sancaktepe meclis yeni bine 1

sancaktepe meclis yeni bine 4

sancaktepe meclis yeni bine 3

Reklamı Geç