Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE BELEDİYESİ’NDE RÜŞVETE SUÇÜSTÜ!..

Sancaktepe Belediyesi’nde hizmet etmekle

Sancaktepe Belediyesi’nde hizmet etmekle hükümlü olduğu vatandaşlardan haksız kazanç elde ederek görevi kötüye kullanan personel, şikayetler sonucu yapılan teknik takip neticesinde suçüstü yakalandı. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla konuya ilişkin kamuoyu duyurusu yayınlayan Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, ‘yolsuzluk’ ve ‘haksızlık’larla mücadele vurgusu yaptı.

Sancaktepe Belediyesi’nde bir personelin iş bitirme karşılığında vatandaşlardan haksız kazanç elde ettiği yönündeki şikayetler sonucu yapılan teknik takip neticesinde ilgili personel suçüstü yakalandı. Konuyu bugün akşam saatlerinde sosyal medya hesaplarından yaptığı kamuoyu duyurusu ile doğrulayan Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, kendilerine ulaşan şikayetler sonucu yaptıkları ihbar neticesinde gerçekleşen teknik takiple suçüstü yakalamanın gerçekleştiğini açıkladı. Kamuoyu duyurusunda göreve gelirken yolsuzluk ve haksızlıkla mücadele sözü verdiklerini açıklayan Başkan Döğücü, belediyede görev yapan bir personelin vatandaşlardan haksız kazanç elde ederek görevi kötüye kullandığını tespit ettiklerini ve bu kişinin emniyet güçleri tarafından suçüstü yakalanarak tutuklandığını ifade etti.

Başkan Şeyma Döğücü paylaşımında; “Bir personelimiz hakkında aldığımız ihbarı devletimizin ilgili kurumlarıyla paylaştık. Koordineli bir şekilde yürüttüğümüz istihbarat ve teknik takip işlemlerinin ardından bir personelimizin, hizmet etmekle yükümlü olduğu vatandaşlarımızdan haksız kazanç elde etmek suretiyle görevi kötüye kullandığını tespit ettik. Görevini kötüye kullanırken emniyet güçlerimizin suçüstü yakaladığı bu şahıs, adalete teslim edilmiş ve tutuklanmıştır” dedi.

Reklamı Geç