Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ İLE PROTOKOL İMZALANDI…

Sancaktepe Belediyesi, Kamu-Üniversite iş

Sancaktepe Belediyesi, Kamu-Üniversite iş birliği kapsamında eğitim ve uygulama, araştırma, çevre faaliyetleri ve sosyal faaliyetler alanlarında imzalamış olduğu iş birliği protokollerine bir yenisini daha ekledi. Belediye ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi imzaladıkları protokolle Sancaktepeli gençlere İngilizce ve Arapça sosyal proje amaçlı yabancı dil kursu hizmeti verecek. 

sancakegtmkt6İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediyesi olarak bu zamana kadar üniversiteler arasında birçok işbirliği anlaşmasının yapıldığını belirterek: “Eğitime yaptığımız katkılara bir yenisini daha hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mesleki eğitime destek vermek maksadıyla İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ile imzaladığımız protokol gereği geleceğimizin teminatı gençlerimiz Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezimizde açılacak sınıflarda Arapça ve İngilizce eğitim görecekler” dedi.

sancakegtmkt3“Böylece Belediyemiz gençlerimizin eğitimine katkı sağlamış olacak” diyen Başkan Erdem, “Belediyemizin hizmetleriyle alakalı Üniversitelerimizle işbirliği konusunda üzerine düşen vazifeyi yerine getirecektir. İşbirliklerimiz ve neticeleri hayırlı uğurlu olsun” dedi.

sancakegtmkt5İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut ise yaptığı açıklamada, açılacak eğitim programları sayesinde katılımcıların eğitim düzeylerini olumlu yönde geliştireceklerini, bilgi ve becerilerini artırarak kariyerlerini geliştirmeye yönelik beceriler kazandıracaklarını belirtti. Program karşılıklı verilen hediyelerin ardından öğrencilerle beraber çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

sancakegtmkt2

 

Reklamı Geç