Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE BELEDİYESPOR MEHMET GENÇ’LE YOLA DEVAM DEDİ..

Sezonun başarılı ekibi Sancaktepe

Sezonun başarılı ekibi Sancaktepe Belediyespor, geçtiğimiz günlerde yaptığı kongresinde mevcut Başkan Mehmet Genç ve ekibi ile yola devam kararı alarak güven tazeledi. Kulüp Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in de katıldığı kongrede yeni başarılara imza atma sözü veren Başkan Mehmet Genç tüm katılımcılara teşekkür etti.

Kongrede konuşan Sancaktepe Belediyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı İsmail Erdem, yeni oluşan yönetim kurulunun ilçe halkına ve spor camiasına hayırlı olmasını dileyerek; “Sancaktepe Belediyesi olarak görev süremiz boyunca spora sporcuya önemli yatırımlar yaptık. İlçemize bir çok spor tesisi kazandırdık. Bunun yanında yıllardır kıyısından döndüğümüz 2. lige şampiyon olarak çıkma başarısı gösterdik” dedi.

Başkan Erdem; “Bireysel anlamda  Sancaktepe Belediyespor kulübü bünyesinde bulunan  ve Uluslararası arenada bir çok başarı kazanmış ülkemizi ve ilçemizi başarı ile temsil etmiş sporcu arkadaşlarımız bizlerin gururu olmuştur bunda sonra da gururumuz olmaya devam edecektir. Yeni yönetim kurulu ile Kulüp olarak bu zamana kadar elde etmiş olduğumuz başarıların katlanarak devam edeceğine canı gönülden inanıyor ve yeni yönetin kurulumuzun Sancaktepe Spor Kulübü camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Alınan şampiyonluktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Mehmet Genç ise, desteklerinden ötürü Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkür etti. Başkan Genç konuşmasında; “Geçmişte beraber çalışmış olduğum çok değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, aslanlar gibi mücadele eden tüm sporcularımıza onlarla beraber zamanlarını geçirerek şampiyonluklarında ve derece almalarında büyük katkılar sağlayan değerli hocalarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle göreve yeni gelen yönetimimizle Sancaktepe Belediyesporu daha iyi yerlere taşıyacağımız inancıyla genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Futbolda daha üst liglere, salon sporlarımızda da ulusal ve uluslararası seviyesindeki başarılarımızı daha ileriye götüreceğimize inanıyorum” dedi.

Reklamı Geç