Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE BELEDİYESPOR’A BOMBA TRANSFER..

Türk Güreşi’nin başarılı isimlerinden

Türk Güreşi’nin başarılı isimlerinden son Olimpiyat üçüncüsü ve Avrupa Şampiyonu Soner Demirtaş, Belediye Başkanı İsmail Erdem’in de hazır bulunduğu törenle kendisini Sancaktepe Belediyespor’lu yapan sözleşmeye imzasını attı.

Belediye hizmet binasında gerçekleşen törende Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanısıra Kulüp Başkanı Mehmet Genç, kulüp yöneticileri ve Sancaktepe Belediyespor Güreş takımı sporcuları da hazır bulundu. Törende konuşan Başkan İsmail Erdem, Soner Demirtaş’ın transferinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sancaktepe Belediyespor güreş takımı olarak kısa sürede yapılan yatırımlar karşılığı elde edilen şampiyonluklardan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Başkan İsmail Erdem; “Kulübümüz genç bir kulüp olmasına karşın elde edilen başarılar ve şampiyonluklarla ülkemizin lokomotif kulüpleri arasında yer almıştır. Bu istikrarı ve başarıyı elde etmek için tabii ki kadromuzu güçlendirmeliyiz. Bu hususta Rio’da gerçekleşen son olimpiyat oyunlarında Bronz Madalya kazanan ve Son Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak bizleri gururlandıran Soner Demirtaş kardeşimizi transfer etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Soner Kardeşimizin bu zamana kadar elde ettiği başarıları Sancaktepe Belediyespor adı altında da edeceğine canı gönülden inanıyor, transferin her iki taraf içinde hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Sancaktepe Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Genç ise yaptığı açıklamada Soner Demirtaş’ı kadrolarında görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Genç son olimpiyat oyunlarında bronz madalya ve son Avrupa Şampiyonası’nda ise altın madalya kazanma başarısı gösteren Soner Demirtaş’ın Paris’te yapılacak olan Dünya Şampiyonasında da altın madalya kazanacağına canı gönülden inandığını belirtti. Başkan Genç ayrıca son lig şampiyonu Sancaktepe Belediyespor’a yakışır birkaç önemli transfere daha imza atacaklarının müjdesini verdi.

Serbest Stil 74 kg’da mücadele eden Soner Demirtaş ise transferinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başarılı sporcu sporculuk hayatında elde ettiği ulusal ve uluslararası başarılara Sancaktepe Belediyespor kulübü adı altında da devam ettirmek istediğini belirtti. Demirtaş ayrıca transfer sürecinde emeği geçen başta Belediye Başkanı İsmail Erdem olmak üzere herkese teşekkür etti.

Reklamı Geç