Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE, ÇEKMEKÖY VE MALTEPE’DEN YÜRÜYÜŞE BÜYÜK DESTEK..

CHP Genel Başkanı Kemal

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması ardından başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’nde 15’inci günde Sakarya’nın Hendek İlçesi’ne ulaşıldı. Her gün Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden il ve ilçe örgütleri ile binlerce vatandaşın katılımıyla destek verdiği yürüyüşe bugün Maltepe, Çekmeköy ve Sancaktepe de onlarca otobüs ve binlerce partili ile katıldı.

Sabah erken saatlerde Sancaktepe ve Çekmeköy ile Maltepe ilçe binaları önünden hareket eden partililer ve vatandaşlar Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile birlikte ‘Adalet Yürüyüşü’ne katılım sağladılar. İlçe başkanları Alper Yeğin ve Hüseyin Kızıldaş ile meclis üyeleri ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da partililerle birlikte yürüyüşe katıldılar.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki benlerce partili ile birlikte bu sabah Düzce’nin Gümüşova İlçesi’nde başladığı ‘Adalet Yürüyüşü’ nde D-100 Karayolu’nu takip ederek Sakarya’nın Hendek İlçesi’ne ulaştı. Yürüyüşün 15’inci gününde Sakarya’ya ulaşılırken, Sakarya’dan da partililer yürüyüşe katıldı.

Sakarya’da partililer Kılıçdaroğlu’nu ‘Asla yalnız yürümeyeceksin” ve “Sen özgürlük türküleri söyle, Sakarya izinde” yazılı pankartlar ve “Adalet” yazılı dövizlerle karşıladı. Hendek Beylice Mahallesi’ne gelindiğinde mola verildi. Beylice Ortaokulu’nun yanındaki karavana geçen Kılıçdaroğlu dinlenmeye çekildi. Öğleden sonra ise ikinci etap için yürüyüş devam etti.

Reklamı Geç