Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE CHP; “SONUNA KADAR KAFTANCIOĞLU’NA SAHİP ÇIKACAĞIZ..”

İstanbul İl Başkanı Canan

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen cezaya karşı istinaf mahkemesine yapılan itiraz başvurusunun dün ret edilmesinin ardından CHP örgütlerinden tepkiler yükselmeye devam ediyor. Bugün 39 ilçe başkanlığının ortak basın açıklaması Çekmeköy’den sonra Sancaktepe’de de yapıldı. CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın, “İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’na sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.

İstanbul genelinde CHP ilçe örgütlerinin İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen cezaya ilişkin itiraz başvurusunun istinaf mahkemesinde ret edilmesine yönelik tepkisi artarak devam ediyor. Kararın siyasi olduğunu ve Yargıtay’dan döneceğine inandıklarını açıklayan partililer İl Başkanı Kaftancıoğlu’na sahip çıkıyor. Bugün 39 ilçenin ortak yaptığı basın açıklaması Çekmeköy’den sonra Sancaktepe’de yapıldı. İlçe binasında bazı meclis üyeleri ve partililerle birlikte kamuoyuna açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Muharrem Aydın, kararın siyasi olduğunu ve hukuki dayanaktan yoksun olduğunu söyleyerek şunları ifade etti:

“İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’na verilen hapis cezasına karşılık itirazın istinaf mahkemesince ret edilmesine ilişkin değerlendirmemiz özetle şu şekildedir:
– Kararın hukuki dayanaktan yoksun, siyasi bir karar olduğunu biliyoruz!
– Kararın, yenilenen İstanbul seçimlerinin gerçekleştirildiği 23 Haziran’da açıklanmasının, iktidarın intikam arayışının göstergesi olduğunu biliyoruz!
– İktidarın artık sandıkta başarı elde edemediği ve edemeyeceği açık bir şekilde görüldüğü için bu nedenle de sandıktan çekindiğini biliyoruz!
– Bu uygulamalarla iktidarın, kendisinden olmayan tüm muhalif kesimler üzerinde sindirme politikası uyguladığını biliyoruz!
– İl Başkanımızın tabi tutulduğu muamelenin aslında şahsından çok partimize dönük bir baskı, bir sindirme politikası olduğunu tüm milletçe biliyoruz!
Bu nedenlerle bilinmelidir ki; CHP Sancaktepe İlçe Örgütü olarak; Partimizin İl Başkanına, Partililerimize ve Partimize sonuna kadar sahip çıkacağız”

Reklamı Geç