Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE CHP’DEN LOJMANLAR YERİNDE PAZAR YÜRÜYÜŞÜ..

Sarıgazi Lojmanları olarak bilinen

Sarıgazi Lojmanları olarak bilinen Sancaktepe ve Çekmeköy sınırındaki alanın park ve yeşil alan yapılması için sesini yükseltmeye devam eden CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı, geçen haftalarda yaptığı çöp toplama ve çevre temizliğinden sonra bu hafta da yüzlerce kişiyle Pazar yürüyüşü gerçekleştirdi.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın Sarıgazi Lojmanları olarak bilinen Çekmeköy Sancaktepe sınırındaki alanın park ve yeşil alan yapılması yönündeki çalışmaları hız kesmiyor. Geçtiğimiz haftalarda bölgede büyük bir temizlik harekatı gerçekleştiren ilçe başkanlığı, bugün de yüzlerce kişinin katılımıyla Pazar yürüyüşü yaptı. CHP Parti Meclisi Üyesi Hasan Efe Uyar, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yasin Ilgar ve İBB İSTAÇ A.Ş. Başkan Danışmanı Alper Yeğin’in de katıldığı, eski askeri lojmanlarında gerçekleşen sabah yürüyüşüne bölge halkının yoğun ilgisi vardı.

Onlarca dönümlük atıl haldeki boş alanın bir an evvel düzenlenerek park ve yeşil alan olarak bölge insanlarının hizmetine kazandırılması yönündeki çağrısını yineleyen CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın, “Bu metropol kentte yeterince beton yığını mevcut. Çocuklarımızın nefes alacağı, gençlerimizin spor yapacağı, yaşlılarımızın huzur bulacağı yeşil alanlara ihtiyaç var. Bu gibi değerli yerleri ranta değil halka hizmet için kullanalım” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç