Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE EMNİYETİ’NE BÜYÜK DESTEK..

Samandıra merkez Eyüp Sultan

Samandıra merkez Eyüp Sultan Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan Sancaktepe Polis Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış programı sonrasında belediye tarafından emniyete destek amacıyla tahsis edilen araçlar da törenle hizmete alındı..

Açılış törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra; AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan ve Osman Boyraz, El Bab şehidimiz Selim Topal’ın ailesi, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir, Milli Eğitim Bakanı Müsteşarı Yusuf Büyük ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe’ye yeni bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “Kent yaşamı; temizliğiyle, altyapı ve üstyapısıyla, modern binaları, parkları, bahçeleri ve donatı alanlarıyla bir bütündür. Ama bir kent, sadece fiziksel ihtiyaçların karşılanmasıyla yaşanılabilir bir kent haline gelmez. Kentleri yaşanılabilir yapmak için; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla huzur içinde yaşayabileceği bir ortam oluşturulmak gerekir. Ne yaparsanız yapın, eğer o kentte güvenlik yoksa, yani insanlar sokağa rahat çıkamıyorsa, evinde rahat oturamıyorsa o kentte huzur yoktur. Kentlerdeki huzur ortamını sağlayan kurum olan Emniyet Teşkilatımız, çok değerli polislerimiz, işte bu anlamda hepimiz için çok önemlidir” dedi.

Emniyet Amirliğinin Sancaktepe halkına modern şartlarda hizmet vereceğini belirten Başkan Erdem; “Bugün hizmete açtığımız Emniyet Amirliği Binamız, gelişen ve büyüyen, aldığı göçlerle nüfusu 400 binleri geçen  ilçemizin güvenliğini ve huzurunu sağlayan polisimizin, insanımıza modern şartlarda hizmet verebileceği bir mekan. Binamızın Emniyet Teşkilatımıza, ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Sancaktepe Belediyesi’nden emniyete 20 araç desteği. Sosyal belediyecilik ilkesini iyi uygulayan belediyelerden biri olan Sancaktepe Belediyesi, denetimlerin daha hızlı yapılmasını sağlamak amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 20 araç tahsis etti. İlçe Emniyet Müdürü Kenan Kurt; “Sancaktepe  gerçekten parmakla gösterilecek ilçelerden bir tanesidir. İlçemizin güvenliği ve huzuru için teşkilatımıza yapmış olduğu maddi manevi destek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Reklamı Geç