Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE GENÇ GELECEK’TE BAŞARI ORANI YÜKSELİYOR…

Son üç yılda başarı

Son üç yılda başarı oranını yaklaşık yüzde 500 arttırarak büyük bir başarıya imza atan Genç Gelecek’te bu yıl hayallerini gerçeğe dönüştüren gençler Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in konuğu oldu. Gençlerle makamında bir araya gelen Başkan Erdem, öğrencilere üniversite hayatında başarılar dileyip çeşitli hediyeler takdim etti.

Sancaktepe Belediyesi’ne bağlı Genç Gelecek’te üniversiteye hazırlanan gençlerden 1708 ‘i bu yıl üniversiteye girme hakkı elde etti. Hain FETÖ bünyesinde olan dersanelerin kapatılmasından sonra belediye bünyesinde açılan gençlik merkezlerinde eğitim gören çok sayıda öğrenci üniversite kazandı. Sancaktepe Belediyesi bağlı Genç Gelecek Merkezleri’nde eğitim gören öğrencilerden 9 Tıp Fakültesi, 22 Hukuk Fakültesi, 6 Diş Hekimliği Fakültesi,23 Mimarlık Fakültesi, 148 Mühendislik Fakültesi başta olmak üzere toplamda 1708 öğrenci üniversiteye giriş hakkı elde etti.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem: “Başta Milli Eğitim Bakanlığımızın, Milli Eğitim Müdürlüklerimizin ortak çalışmaları ve belediye olarak da biz Sancaktepe Belediyesi olarak geçmiş dönemlerdeki dersanelerde verilen hizmetlerden daha kaliteli ortamlarda daha birikimli donanımlı öğretmenlerimiz, hocalarımızla çocuklarımızı gençlerimizi üniversitelere hazırladık. Ve burada ciddi bir başarı yakalanmış oldu. Onun için devletin var olduğu yerde hiçbir gencimizin istikbali ile bir soru işareti kalmayacak” dedi.

Reklamı Geç