Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE KİTAP FUARI KAPILARINI AÇTI..

Sancaktepe Belediyesi tarafından bu

Sancaktepe Belediyesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen, kitapseverler ile yazar ve şairlerin buluştuğu Sancaktepe Kitap Fuarı’nın, açılışı Samandıra Meydan’da gerçekleşti. 100’ü aşkın yayınevinin stant açtığı fuara kitapseverler yoğun ilgi gösterdi.

Sancaktepe Mehter Takımının gösterisi ile başlayan Fuarın açılışına Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Milletvekilleri Ravza Kavakçı Kan, Serkan Bayraam, Kaymakam Adnan Çakıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir, İlçe Protokolü siyasi parti temsilcileri, STK yöneticileri , Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kitapları sevdirmek, kitap okuma bilincini yerleştirmek, kitapseverleri yazar, şair ve yayınevleri ile buluşturmak amacıyla düzenlenen kitap fuarında ziyaretçiler; okul kitapları, test kitapları, çocuk kitapları, edebiyat, bilim, sanat ve fikir kitapları olmak üzere her yaşa ve her tarza hitap eden kitap ve yayına ulaşabilecek.

Kitap fuarlarının bilgi paylaşımı için etkin yollardan biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü: “Kitap demek, bilgi demektir. Ve bilgi, paylaştıkça çoğalır. Sancaktepe Belediyesi olarak çocuklarımıza, gençlerimize büyük önem verdiğimizin her fırsatta altını çiziyoruz.Zengin kültür dünyamızı tanıtmak ve gelecek nesillere taşımak için çalışıyoruz.Ve onların geleceğe donanımlı bireyler olarak hazırlanabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz.Çünkü gelecek bilgiyle hazırlanır.Kitap fuarları da bilgi paylaşımı için en etkin yoldur.İşte bu yüzden Sancaktepe’de kitap fuarımızın sekizincisini açıyoruz.Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023-2053 ve 2071 hedefi doğrultusunda bize düşen görev;yavrularımızı geleceğe fikri ve bedensel olarak en donanımlı şekilde hazırlayabilmek, geleceğin ruhunu bugünden hazırlamaktır.

Ülkemizin önde gelen 100’ü aşkın yayınevinin ve yazarının Sancaktepe Kitap Fuarı’nda kitapseverlerle buluşacağını belirten Başkan Döğücü tüm kitapseverleri bu kültür şölenine davet ederek “Bu fuar vesilesiyle fikir dünyamızın çok değerli isimlerini ilçemizde ağırlıyor, çocuklarımız, gençlerimiz ve tüm kitapsever komşularımızla buluşturuyoruz.Yaşamın tüm renklerini birlikte kucaklamak, hayatın tüm güzelliklerini doya doya yaşamak dileğiyle tüm kitapseverleri bu kültür şölenine bekler, bir paylaşım ortamı olarak gördüğümüz Sancaktepe Kitap Fuarı’nın ilçemize, İstanbulumuza ve ülkemize bir kez daha hayırlı olmasını dilerim” şeklinde sözlerini tamamladı.

Protokol konuşmalarının ardından gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Sancaktepe Kitap Fuarı kitapseverlere kapılarını açtı. Samandıra Saat Kulesi Meydanı’nda 20 Eylül Cuma günü ziyaretçilerine kapılarını açacak. 29 Eylül Pazar günü sona erecek olan Kitap Fuarı’nı kitapseverler 10 gün boyunca 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret etme fırsatı bulabilecek.

Reklamı Geç