Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE KİTAP FUARI KiTAPSEVERLERİ AĞIRLIYOR..

Bu yıl 5.’si düzenlenen

Bu yıl 5.’si düzenlenen Sancaktepe Kitap Fuarı, Samandıra Meydan’da kitapseverleri ağırlıyor. 15 Temmuz Sergisi’ne de ev sahipliği yapan fuarın açılışında konuşan Başkan İsmail Erdem; “Şehitlerimizin anısına sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

sancaktepe kitap fuari 5Haftanın son gününde Samandıra Saat Kulesi Meydanı’nda gerçekleşen 5. Kitap Fuarı ve 15 Temmuz Sergisi açılış törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan ve Osman Boyraz ile ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fuar ve resim sergisinin açılışı öncesinde mehteran takımı sahne aldı. Sonrasında kurdele kesimiyle açılan kitap fuarı ve resim sergisini Belediye Başkanı İsmail Erdem, milletvekilleri ile gezdi.

sancaktepe kitap fuari 2Açılış programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Beşinci organizasyonumuzu yapıyoruz. 105 yayınevi ve 86 standımızla 10 binlerce eseri kitapseverlerle buluşturduk. Sancaktepe halkı başta gençlerimiz olmak üzere kitap okumaya alıştılar. Ayrıca 15 Temmuz darbe girişimi yönelik burada bir resim sergimiz var. Şehitlerimiz anısına 15 Temmuz’un o karanlık geceyi aydınlığa çıkaran şehitlerimiz anısına bu sergiyi de açmış olduk” dedi.

sancaktepe kitap fuari 715 Temmuz’u unutturmayacaklarını ifade eden Başkan Erdem; “Tüm şehitlerimize rahmet dilerken yaşayan gazilerimize, yaralı olan gazilerimize Allah’tan şifalar diliyoruz. 15 Temmuz’u çocuklarımızın zihinlerine kazımak istiyoruz. Çünkü 15 Temmuz Çanakkale ruhuyla kazanılmış büyük bir zaferdir. Bu millet 1453’ü, İstiklal harbini, Sarıkamış’ı, Çanakkale’yi nasıl unutmadıysa 15 Temmuz darbe girişimini de unutmayacak” dedi.

sancaktepe kitap fuari 1145 yazarın bir araya geleceği kitap fuarı 10 gün açık olacak. Kitapseverler fuarı 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edebilecek.

sancaktepe kitap fuari 8

sancaktepe kitap fuari 6

sancaktepe kitap fuari 3

sancaktepe kitap fuari 4

Reklamı Geç