Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE VE SULTANBEYLİ ESNAFI’NDAN ŞENOL ATA’YA DESTEK..

İstanbul’un başarılı kooperatiflerinden Sancaktepe

İstanbul’un başarılı kooperatiflerinden Sancaktepe Sultanbeyli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulu 14 Ocak’ta yapılacak. Kongre öncesi mevcut başkan Şenol Ata’ya esnafın desteği çığ gibi büyüyor.

SULTANBEYLİ ESNAF KONGRE 4Her fırsatta “evladım gibi görüyorum” dediği Sancaktepe Sultanbeyli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni başkanlık yaptığı süreçte parmakla gösterilen kurum haline getiren Şenol Ata, bayram havasında geçmesi beklenen genel kurul için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu süreçte ziyaretlerini yoğunlaştıran Şenol Ata’ya  kooperatif ortakları, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve esnaftan da destek çığ gibi büyüyor.

SULTANBEYLİ ESNAF KONGRE 5ESNAF DİK DURUYOR: SIRT ÇEVİRMEYİZ Geçmişini bildikleri, dişiyle tırnağıyla kazıyarak bir yere gelen ve en önemlisi de geldiği yeri hiçbir zaman unutmayan Şenol Ata gibi bir değere sahip olmanın kendileri için bir gurur kaynağı olduğuna vurgu yapan esnaf “zor günümüzde yanımızda olana iyi günümüzde sırt çevirmeyiz” diyerek desteklerini açıkça ifade ediyor.

SULTANBEYLİ ESNAF KONGRE 3BAŞKAN ATA İLGİDEN MEMNUN KALDI Gösterilen  ilgiden son derece memnun kaldığı gözlenen Başkan Ata da, hayatının  her alanında  kendisine verilen desteği boşa çıkarmadığını belirterek, “14 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz genel kurul projelerimiz için bir milat olacak. Göstermiş olduğunuz ilgi ve vermiş olduğunuz desteğe kayıtsız kalmayacağımızı bilmenizi isterim. Ülke olarak   herkes için ‘zor’ tabir edebileceğimiz bir süreçten geçiyoruz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan dönemdeyiz. İnşallah bu dönemi de esnafımızla el ele vererek en kongreyi atlatacağını” şeklinde konuştu.

SULTANBEYLİ ESNAF KONGRE 2ATA: ESNAFIM NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR Sıfırdan aldığı kooperatifi günümüz şartlarında ulusal bir bankanın vermiş olduğu yıllık kredi tutarının iki katı, üç katı  fazlasını verebilecek konuma getiren Başkan Ata, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her zaman istikrar yanlısı bir adam oldum. Yaptıklarıyla övünen, bunu birilerinin gözüne sokmak için gayret edenlerden olmadım hiçbir zaman… Sıfırdan aldığım bir kooperatif vardı ve bugün geldiğimiz nokta  ortada. Herkes, özellikle de benim esnafım, neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Beni bu kurumun başına sizler getirdiniz. Ve buradan da ancak sizin rızanızla inerim” İfadelerini kullandı.

SULTANBEYLİ ESNAF KONGRE 1

Reklamı Geç