Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’DE HİZMETLER YERİNDE DENETLENİYOR..

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, yoğun  mesaisine ‘Hizmeti Yerinde Gör’ uygulaması ile devam ediyor. Başkan Erdem yapımı süren ve hizmet veren tüm tesisleri ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde günün ilk saatlerinde ilk olarak Atatürk mahallesine giderek çalışmaları yerinde denetleyen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, burada yakın zamanda hizmete girecek olan Aile Sağlığı Merkezi, Yeni Muhtarlık binası ve 40 derslikli ilk ve ortaokul binası inşaatları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Erdem daha sonra sırası ile Kemal Türkler Mahallesi’nde açılacak olan Bilgi evi inşaatını, 20 derslik Şehit Er Hasan Genç İlk ve Ortaokul inşaatını , İşitme Engelliler Tedavi Merkezi inşaatını ve Uluçynarlar Misafirhanesi inşaatını gezdi.

Başkan Erdem hizmetlerin işleyişi ile ilgili çalışan personelden bilgi alırken, yapımı devam eden tesislerle ilgili gezi ve inceleme çalışmalarında bulundu. Başkan Erdem yaptığı kısa konuşmada, hizmetlerinden ötürü tüm personelle gurur duyduğunu belirterek, vatandaşa, Sancaktepe için her zaman, çeşitli alanlarda hizmete ve yardımlaşmaya devam edecekleri bilgisini verdi.

Reklamı Geç