Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’DE ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA ANLAMLI YEMEK..

Geçtiğimiz hafta 102. yıl

Geçtiğimiz hafta 102. yıl dönümünü kutladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü münasebeti ile Gazilerimiz ve Şehit yakınları onuruna yemekli bir program düzenleyen Sancaktepe Belediyesi, anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Gecede Şehit yakınları ve Gazilerimizle buluşan Başkan İsmail Erdem, “Her zaman yanınızdayız” mesajı verdi.

sancaktepe şehit yakınları ve gaziler yemek 2Sancaktepe’de 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümünde gerçekleşen Şehit yakınları Gaziler onuruna düzenlenen gecede konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Çanakkale Zaferinin büyük bir ülkenin damarlarındaki vatan sevgisini gösteren ve tarihe “Çanakkale Geçilmez” diye not düşülmesini sağlayan büyük bir zafer olduğunu, bu vatan için savaşmaya değil ölmeyi göze almış, vatan evlatlarıyla gurur ve onur duyduğunu dile getirdi” dedi.

sancaktepe şehit yakınları ve gaziler yemek 3Başkan Erdem, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin asla ölü olmadığını söyleyerek; “18 Mart şerefli insanların kahramanları anma günüdür. Ülkemiz için sizlerin evlatları sadece şehitlik mertebesine erişmekle kalmadı, bugün burada kucaklaşabiliyor ve ortak duygularımızı paylaşabiliyorsak, huzur içerisinde yaşıyorsak onların fedakarlıklarıyla biz buradayız. O fedakarlıkları gösteren şehitlerimize Allah’tan rahmet, sizlere de sabır diliyorum” dedi.

sancaktepe şehit yakınları ve gaziler yemek 4AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ise konuşmasında; “Ülkemiz için canlarını göz kırpmadan vatan uğuruna feda eden şehitlerimizin bize emaneti olan Şehit ve Gazi aileleri olarak sizler ülke için fedakarlıkların en zirve noktasını göstermiş olan insanların bize emanetlerisiniz” dedi.

sancaktepe şehit yakınları ve gaziler yemek 5Konuşmaların sonunda Başkan İsmail Erdem, Kaymakam Adnan Çakıroğlu ve Milletvekili Hasan Turan masaları tek tek dolaştılar. Şehit ve Gazi ailelerinin istek ve taleplerini dinleyip ailelerle sohbet ederek ailelere destek sözü verdiler.

sancaktepe şehit yakınları ve gaziler yemek 1

Reklamı Geç