Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’DE TAPULAR TÖRENLE SAHİPLERİNE VERİLDİ..

Sancaktepe Belediyesi ve Maliye

Sancaktepe Belediyesi ve Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, 53  arsa sahibine düzenlenen programla tapuları dağıtıldı. Başkan Erdem; “Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi.

sancaktepe tapu sevinci 8Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen tapu dağıtım törenine katılan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, yardımcıları ve meclis üyeleri hak sahiplerine tapularını takdim ettiler. Törende konuşan Başkan İsmail Erdem, “Bugün Milli Emlak tapularından kalan 53 tapuyu  hak sahiplerine ulaştırmış olduk. Buraya iştirak eden komşularımız büyük bir mutlulukla evlerine dönüyorlar. Biz de mutluyuz” dedi.

sancaktepe tapu sevinci 1Başkan Erdem; “Emlak ile ilgili olan 2B Milli Emlak, diğer taraftan belediyemizin üzerinde var olan parsellerin satışını ve devirlerine devam ediyoruz. Sancaktepe’de küçük bir rakamla artık mülkiyet problemi kaldı. İnşallah önümüzdeki aylar içerisinde Milli Emlak’ta parseli olup da üzerinde ikamet eden komşularımızın tabularını devredeceğiz” dedi.

sancaktepe tapu sevinci 2“Tapular en kısa zamanda hak sahiplerine dağıtılacak”

Sancaktepe’nin hem imar yönüyle hem mülkiyet yönüyle İstanbul’un en sorunsuz ilçelerinden birisi olduğunun altını çizen Başkan Erdem, “Onun içinde diyoruz ki en son kalan tapuları da en kısa zamanda hak sahiplerine ulaştırarak, herkesin mutlu olmasını sağlayacağız. Çünkü mülkiyet kullanan açısından önemli, kullanan kişi de parasını versin tabusunu alsın diyoruz. Diğer taraftan belediye imarını vererek depreme dayanıklı binaların yapılaşmasıyla da Sancaktepe’nin güzelliğine güzellik katmış oluruz” şeklinde konuştu.

sancaktepe tapu sevinci 4

sancaktepe tapu sevinci 6

sancaktepe tapu sevinci 3

sancaktepe tapu sevinci 5

sancaktepe tapu sevinci 7

Reklamı Geç