Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’DEN SONRA ÜMRANİYE’DE DE KORONAVİRÜS İDDİALARI..

Dünyanın dört bir yanında

Dünyanın dört bir yanında ve ülkemizde Koronavirüsü paniği yaşanmaya devam ederken, bugün Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir kadının Koronavirüsü’nden hayatını kaybettiği, hastanede herkesten gizli karantina odası oluşturulduğu ve durumun kamuoyundan saklandığı yönünde sosyal medya hesaplarında elden ele yayılan bir ses kaydı korkuya neden oldu. Fısıltı gazetelerinin de yayması sonucu bütün gün endişeyle takip edilen konuya açıklayıcı bilgi notu hastane başhekimi Dr. Sedat Çakır’ın hastanenin web sitesinden de yayımlanan resmi mesajı açıklık getirdi.

Son günlerde herkesin şüpheyle yaklaştığı en yaygın soru Koronavirüsü var mı, yok mu? Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gündeme gelen sorulara Başhekim Nurettin Yiyit, “Hastanemizde Koronavirüsü teşhisi ve tespiti yoktur, olmamıştır” diyerek sosyal medya hesabından yanıt vermiş ve bizler de yerel basın olarak kamuoyuyla paylaşmıştık. Aynı sorunun benzeri bugün de Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarına yansıdı.

Gün boyu özellikle watsap gruplarına düşen bir bayana ait ses kaydında, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Koronavirüsü yüzünden bir kadının hayatını kaybettiği ve hastanede personel arasında kırmızı alarm verilerek gizli karantina odası oluşturulduğu yönünde vahim iddilar yer alıyordu. Fısıltı gazetelerinin de konuyu elden ele yayması sonucu bütün gün bölgede bir panik havası yaşandı.

Konuya ilişkin resmi açıklama hastane başhekimi Dr. Sedat Çakır’ın bilgi notu mesajından verildi. Hastanenin web sitesinden de yayımlanan bilgi notu mesajında, “Hastanemizde yeni tip Koronovirüs enfeksiyonlu veya şüpheli hiçbir hasta bulunmamaktadır. Hastalarımıza 7 gün 24 saat kesintisiz hizmete devam etmekteyiz” diyen Dr. Sedat Çakır, duruma açıklık getirmiş oldu.   

Reklamı Geç