Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPELİ KÖRPE AİLESİ’NİN İFTAR SOFRASINA SÜRPRİZ MİSAFİR..

Hafta sonu Sancaktepe’ye sürpriz

Hafta sonu Sancaktepe’ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım, beraberindeki milletvekilleri, il başkanı ve belediye başkanı ile birlikte vatandaş Harun Körpe ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, hafta sonu Sancaktepe’ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İftar saati öncesinde gerçekleşen ziyarete, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Miletvekilleri Ravza Kavakçı Kan, İstanbul milletvekilleri Mihrimah Belma Satır, Mehmet Ali Pulcu, Osman Boyraz, AK Parti İl Başkanı Selim Temurci ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de yer aldı.

Ziyarette Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım ile beraberindekiler, bir süre Körpe çifti ve 3 çocuğuyla sohbet etti. Başbakan Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ve diğer konuklar, ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını Körpe ailesinin evinde yaptı.

Yenilen iftar yemeğinin ardından Başbakan Yıldırım ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı İsmail Erdem’i makamında ziyaret etti. Yeni belediye binasında incelemelerde bulunan ve yeni hizmet binası hakkında Başkan Erdem’den bilgi alan Başbakan Yıldırım, yapılan yeni hizmet binasını çok beğendiğini belirterek bu eseri Sancaktepe halkına kazandıran Başkan İsmail Erdem’e teşekkür etti.

Reklamı Geç