Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE’YE EĞİTİM VE SAĞLIK’TA YENİ HİZMET MERKEZLERİ..

Eğitim ve sağlık alanında

Eğitim ve sağlık alanında önemli hizmetlere imza atan Sancaktepe Belediyesi, ilçeye kazandırdığı bilgi evleri ve aile sağlığı merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Özgecan Aslan ASM ve Ahmed-i Hani Bilgi Evi törenle hizmete açıldı.

Sancaktepe, eğitim ve sağlık alanında yeni hizmet merkezlerine kavuşuyor. Yenidoğan Hilal Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan Özgecan Aslan Aile Sağlığı Merkezi ve Ahmed-i Hani Bilgi evi ve Kültür Merkezi törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra; AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cihan Öztunç, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, Genç Sancaktepe’nin her mahallesine yapılan bilgi evlerinin 18.’sini gençlerin hizmetine sunduklarını ve Bilgi Merkezleri’ni gelecek için çok büyük yatırımlar olarak gördüğünü belirtti. Bilgi evlerindeki çalışmaların önemine değinen Başkan Erdem; “Modern bilgilerle çağa ayak uydurabilen, millî, ahlâkî ve kültürel değerlere bağlı bir bilinçle eğitim seviyesini yükseltmeyi amaç edinen, düzenli okuma alışkanlığı ile vizyonunu geliştirerek özgüven sahibi gençler, ülkenin geleceği daha da aydınlanacaktır” şeklinde konuştu.

Sağlık hizmetlerinde ilk koruma kademesi olan Aile Sağlığı Merkezleri’ne büyük önem verdiklerini belirten Başkan Erdem; “Aile Sağlığı Merkezleri’nin açılması kadar verimli işletilmesi, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet verilmesi de çok önemlidir. Burada teknolojik donanım yeterliliği kadar, sağlık personelinin niteliği de büyük önem taşıyor. Şunu gururla söyleyebilirim ki, Aile Sağlığı Merkezlerimizdeki sağlık personellerimiz, hem mesleki yeterlilik hem de insan ilişkileri bakımından, oldukça nitelikli, pırıl pırıl insanlardır. Halkımıza güler yüzlü ve kaliteli hizmet verebilmek için varlarını yoklarını ortaya koyarak canla başla çalışmaktadırlar. Burada, sizlerin huzurunuzda, onlara da teşekkürlerimi sunmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç