Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEBEBİ ZİYARET TABİKİ İPTAL EDİLEN İMAR PLANLARININ AKIBETİ..

Çekmeköy merkez 5 mahallede

Çekmeköy merkez 5 mahallede hem 1/5.000, hem de 1/1.000’lik imar planların mahkeme kararı ile ikinci kez iptal edilmesinin ardından siyasilerle temasa geçen inşaat sektörünün sivil toplum örgütlenmesi Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, Ak Parti, MHP ve CHP’den sonra İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret ederek duruma ilişkin istişarelerde bulundu.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Dilaver Koç ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç ile iptal edilen imar planlarının durumunu görüşen ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve dernek yöneticileri, planların biran evvel çıkması gerektiğini ifade etti. İnşaat sektörünün malum ekonomik sıkıntılarla boğuşurken bir de plan iptali sonucu doğan sorunlarla karşı karşıya kaldığını ifade eden ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, “İnşaat sektörü ekonomimizin can damarıdır. Gerek ilçe belediyesi, gerek büyükşehir belediyesi, gerekse merkezi idarenin elele vererek koordineli bir işbirliği ile bölgemizin imar sorununa biran önce kalıcı bir çözüm bulmasını bekliyoruz” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, ziyarette yaptığı değerlendirmede; “Bizler İYİ Parti olarak mülk sahipleri ve inşaat sektörünü büyük sıkıntıya sokan Çekmeköy’deki bu sorunun en kısa sürede kalıcı çözüme kavuşması adına gerekli tüm girişimleri ve çalışmaları yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bu noktada hem ilçe belediyemizde hem de büyükşehirde meclis üyesi arkadaşlarımız ve bizler yapılan tüm çalışmalara gerekli katkıyı sunuyorlar. Sizlerin de beklentileri doğrultusunda Çekmeköy planlarının bir daha iptal edilmeyecek şekilde yapılarak uygulanmaya konulması için her türlü işbirliğine hazırız” şeklinde konuştu.

İBB MECLİS ÜYESİ BORA KILIÇ’TAN SEVİNDİREN HABER..

ÇEKMÜDER yönetiminin İYİ Parti ziyaretinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığı ile yaptıkları girişimler neticesinde Çekmeköy’ü sevindiren bilgiler aldığını kaydeden İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, “Biz her alanda olduğu gibi bu konuda da gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Çekmeköy’ün iptal edilen imar planlarının en kısa zamanda çıkması için büyükşehir belediyemizde ilgili daire başkanlıklarıyla sürekli temas halindeyiz. Zaman kazanma adına hem 1/5.000, hem de 1/1.000’lik planlar eşgüdümlü olarak yapılacağı ve Temmuz ayı meclisine yetiştirileceği yönünde bilgiler alıyoruz. Dileğimiz bu işin çok fazla uzamadan kalıcı çözüme kavuşması” dedi.

Reklamı Geç