Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞEFFAF MUTFAK’TA 3. DÖNEM BAŞLADI..

Çekmeköy Belediyesi ve Diversey

Çekmeköy Belediyesi ve Diversey iş birliği ile sürdürülen Şeffaf Mutfak Projesi’nde üçüncü dönem hijyen eğitimi ile başladı.

Çekmeköy Belediyesi’nin Diversey iş birliği ile 2015 yılında hayata geçirdiği Şeffaf Mutfak Sağlıklı ve Güvenilir İşletmeler projesinin üçüncü yılında, 12 yeni işletme projeye katılmak için başvurdu.  Gıda sektöründe hizmet veren işletmelerin dünya standartlarına ulaştırılması hedeflenen projenin yeni dönemi, Şeffaf Mutfak bayrağı almaya aday işletmelerin hijyen eğitimleri ile başladı. Çok sayıda marka ismin başvurduğu yeni dönem adayları arasında bulunduğu projede, 16 Şeffaf Mutfak bayraklı işletme Çekmeköylü’lere hizmet vermeye devam ediyor.

3. dönem hijyen eğitiminde, işletme yetkililerine proje koordinatörü olarak bilgi veren Başkan Yardımcısı Şenol Çetin,  “Belediye başkanımızın selamını ileterek söze başlamak istiyorum. Şeffaf Mutfak Sağlıklı ve Güvenilir İşletmeler projesi gıda sektöründe bir sosyal sorumluluk projesidir. İnsan sağlığını doğrudan etkileyen bu sektörde; hijyen sağlamak amacıyla kullanılan fazla kimyasalların da, gelişi güzel yapılan temizliğin de zararları vardır. Biz bu proje ile sizlere danışmanlık hizmeti veriyoruz. Sizin daha iyi bir işletme olabilmeniz için yapılan bu projede, tüm teknik ifadeleri bir kenara bırakırsak, insani standartlarda bir hizmet anlayışı oluşturmak istiyoruz. Yemyeşil doğamız nedeniyle, özellikle hafta sonları, birçok İstanbullu’yu ilçemizde misafir ediyoruz. Biz onlara kaliteli hizmet verirsek bu ilçemize turizm hareketliliği kazandıracaktır,” dedi.

Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, “Bu projede dünyanın hijyen devlerinden biri ile çalışıyoruz. Az sonra eğitim alacağınız eğitimi büyük firmalar büyük bütçeler ödeyerek alıyorlar. Bizler bu projede hem hijyen, hem iletişim danışmanlığını ücretsiz olarak veriyoruz” dedi. Program, Diversey’in eğitim direktörü Veladdin Kılıç’ın verdiği  hijyen eğitimi ile devam etti.

Reklamı Geç