Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ŞEFFAF VE GÜÇLÜ BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İÇİN ADAYIM…”

16 Şubat Pazar günü

16 Şubat Pazar günü Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde 2. olağan genel kurulunu yapmaya hazırlanan İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Atakan Kandemir, işaret fitilini ateşleyen ilk isim oldu. Kandemir; “Şeffaf ve güçlü bir yönetim anlayışı ile teşkilatımızı İstanbul’un ve Türkiye’nin en güvenilir teşkilatı yapacağız” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy Teşkilatı’nda kongre heyecanı başladı. 16 Şubat’a sayılı günler kala İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek İl Başkanı Buğra Kavuncu ve İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan ile görüşmesinin ardından adaylığını resmen açıklayan Atakan Kandemir, www.yerelgazete.com.tr ye özel değerlendirmelerde bulundu. “Partimizin bayrağını daha iyi yerlere hep birlikte taşıyacağız” diyen Kandemir; “Tek hedefimiz kenetlenmiş güçlü bir teşkilatla yerelden genele iktidar yolunu açmak” dedi.

“Herkesi kucaklayan, bütünleştirici, adaletli, liyakatli, şeffaf ve güçlü bir yönetim anlayışı ile teşkilatımızı İstanbul’un ve Türkiye’nin en güvenilir, en güçlü teşkilatı yapmak için bu hizmet yoluna çıkıyoruz” diyen Atakan Kandemir, “Bütün partililerimizin ve delegemizin desteği ile kadınlarımız ve gençlerimizle birlikte iyi bir Çekmeköy ve iyi bir İstanbul için hep birlikte çalışacağız ve başaracağız” şeklinde konuştu.  

1981 Amasya doğumlu olan Atakan Kandemir, evli ve bir çocuk babası. 2008 yılından beri Çekmeköy’de ikamet eden ve 8 yıldır ilçede ticaret yapmakta olan Kandemir, ilçe başkanlığına yönelik plan ve projelerini önümüzdeki günlerde daha geniş toplantılarla kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Reklamı Geç