Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜ MODOKO, SEKTÖRÜN SÖZCÜSÜ OLDU..”

Pandemi kurallarına uygun şartlarda

Pandemi kurallarına uygun şartlarda genel kurulunu yapan Türkiye’nin mobilyacılar sitesi MODOKO, tek liste halindeki mevcut başkan Koray Çalışkan ve yönetimiyle güven tazeledi. Başkan Koray Çalışkan; “Sektörün öncüsü MODOKO’yu sektörün sözcüsü haline getirdik” dedi. 

2020 yılı olağan genel kurul toplantısını pandemi kurallarına uygun şartlarda gerçekleştiren İstanbul Anadolu Yakası Doğrama ve Mobilyacılar Sitesi İşletme Kooperatifi MODOKO, tek liste halindeki mevcut başkan Koray Çalışkan ve yönetimine güven tazeledi. Şeffaf ve yenilikçi bir yönetim anlayışı ile hareket ettiklerini kaydeden MODOKO Başkanı Koray Çalışkan, salgın koşullarına rağmen durmaksızın çalıştıklarını ifade etti. MODOKO’nun tanıtımına büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Çalışkan, “Sektörün öncüsü MODOKO’nun sektörün sözcüsü olmasını da sağladık. Tv. kanalları ve radyolarda, internet siteleri ve gazetelerde ücretsiz yüzlerce haberle gündem oluşturduk” dedi.

Genç ve dinamik ekip arkadaşlarıyla birlikte hizmet bayrağını daha ilerilere taşımak için azim ve gayretle çalıştıklarını kaydeden Başkan Çalışkan; “Yeni heyecanlarla yepyeni projeler üreterek MODOKO’nun sorunlarını bir bir çözmeye devam ederken malum pandemi süreci başladı ve bizler de bu sürece uygun şekilde hareket etmek zorunda kaldık. Hayat durma aşamasındayken kriz masası kurarak bu yönde çalışmaya başladık. Zorlu ama keyifli bir iki yıl geçirdik. Panik havasındaki sokağa çıkma yasaklarının olduğu süreçte Türkiye’nin en büyük fiyatlı veb sitesi olan MODOKO e-ticaret sitesini ve sanal mobilya fuarını kurduk” dedi.

Koray Çalışkan, şunları kaydetti: “Tamamen kendi ekibimizle yaptığımız bu çalışmalar iç pazarda ve dış pazarda MODOKO’yu iki ayda 1 milyon ziyaretçi ile buluşturdu. 15 milyon TL’ye eşdeğer ücretsiz habere konu olduk. Belediye ile yaptığımız görüşmeler neticesinde mağazalarımızın sadece yüzde 20’sinin ruhsata uygun olduğunu gördük ve birlikte yaptığımız çalışmalar neticesinde mağazaların yüzde 95’inin ve yönetim binamızın ruhsat almasını sağladık. Ruhsatla birlikte yenileşme çalışmaları MODOKO’nun görüntüsüne zarar veriyordu. Bu sürecin de hızlanmasını sağlayarak MODOKO içerisindeki dağınıklık ve kötü görüntüye son verdik. Belediye Başkanımız Sayın İsmet Yıldırım ve ekibine teşekkür ediyorum.

Sonra altyapı ve temiz su problemi için de önemli çalışmalar yapılmasını sağladık. Bu sayede su baskınları ve su patlaklarının önüne geçilmiş oldu. Metro açılışında İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte İMES, KADOSAN, DES VE KEYAP gibi diğer sitelerin katılımı ile yaptığımız toplantıda bölgenin altyapı sorunlarını gündeme getirip çözüm yollarını ele aldık ve önemli ilerleme kaydettik. Yaptığımız tüm çalışmalar, sarfettiğimiz çaba ve gayretler siz MODOKO esnafımızın daha iyi şartlarda hizmet üretmesini sağlamak içindir. Bu yolda şeffaf, hesap verebilir ve net bir anlayışla yönettik, yeniden yetki verilmesi halende yönetmeye devam edeceğiz.”

Kongrede daha sonra geçmiş dönem gelir ve gider raporları ile faaliyet raporu okunarak onandı. Yeni dönem yönetim ve denetim kurulları seçimi ise tek liste halinde gerçekleşti. Mevcut Başkan Koray Çalışkan’ın, Harun Karaca, Osman Er, Salim Yılmazer, Atalay Şuekinci, İrfan Çimen ve Cihangir Erol’dan oluşan listesi 98 oyla yeniden seçilerek güven tazeledi. Genel kurul sonrası bir teşekkür konuşması yapan Başkan Çalışkan, “İkinci dönem için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz bu güven ve teveccühe layık olmak için daha çok çalışıp daha güzel işlere birlikte imza atacağımıza hiç kuşkunuz olmasın” dedi.

Reklamı Geç