Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TAŞDELEN MUHTARI SERDAR KARAMAN VE İŞADAMLARINDAN ANLAMLI YARDIM..

Yangın bölgesi Akdeniz ve

Yangın bölgesi Akdeniz ve Ege’den her geçen dakika yürek yakan yeni haberler gelirken, yurdun dört bir yanından bölge halkı için seferber olan yardım gönüllüleri de umut aşılamaya davam ediyor. Bölgemizden Çekmeköy Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman ile Cüneyt Ilgın, Ercan Düz, Ali Meral, Hüseyin Genç, Batuhan Ekşi, Muhammet Çelik, Hasan Çelik, Rasim Çolak ve Akın Muharremoğlu gibi yardımsever bir grup iş insanı arkadaşların birlikte organize edip bölge halkına bizzat götürdüğü yardımlar da duygu yüklü anılarla yerine ulaştı.

Türkiye’nin akciğerleri yanmaya devam ediyor. Ege ve Akdeniz’de Antalya, Muğla ve Aydın gibi kentler diken üstünde. Bölgede mezarlıklar, sebze meyve bahçeleri ahırlar hatta evler cayır cayır yanıp küle dönüyor. Ormanları yakıp kül eden yangınlar, bazı yerleşim yerlerini de haritadan siliyor geriye insanlık dramları kalıyor. Yangınlarla mücadele dört koldan devam ederken yurdun dört bir yanından bölgeye yardım için milletçe seferber oluyoruz. Bu anlamlı yardımlardan biri de Çekmeköy’de önceki akşam yola çıktı.

Dün yangın bölgesini gezerek yerel halkla biraraya gelen Çekmeköy Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman ile Cüneyt Ilgın, Ercan Düz, Ali Meral, Hüseyin Genç, Batuhan Ekşi, Muhammet Çelik, Hasan Çelik, Rasim Çolak ve Akın Muharremoğlu gibi yardımsever bir grup iş insanı duygu yüklü anlara şahitlik ettiler. Bölge insanının bir çok ihtiyacını karşılayacak çeşitli malzemelerin yanı sıra yüklü miktarda alışveriş çeklerinin de vatandaşlara dağıtıldığı organizasyonu Çekmeköy’ün hayırsever işadamları gerçekleştirdi. Muhtarı Serdar Karaman ile Cüneyt Ilgın, Ercan Düz, Ali Meral, Hüseyin Genç, Batuhan Ekşi, Muhammet Çelik, Hasan Çelik, Rasim Çolak ve Akın Muharremoğlu gibi isimler de 3 araçla yardımları bölgeye bizzat taşıyıp oradaki halkın acısını paylaştılar.

Yapılan organizasyona ilişkin bir açıklama yapan Taşdelen Mahallesi Muhtarı Serdar Karaman, “Antalya ili  Manavgat ve Gündoğmuş ilçeleri ve köylerinde  yaşanan orman yangınlarının yaralarını  birlikte sarma ve destek olma adına bölgemizdeki hayırsever iş adamı dostlarımızdan almış  olduğumuz desteği köy muhtarlarımız ile birlikte afetten etkilenmiş ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdık. Devletimizin ve milletimizin her zaman yanlarında olup acılarını ortak olduğumuzu ve sizlerin selamını ilettik. Buralarda devletimiz çok hızlı bir şekilde konteyner kent kurmuş. Köylerde jandarma ile güvenlik altına alınmış. Bölge halkı, birçok vatandaşımızdan ve sivil toplum kuruluşlarımızdan gıda yardımı sağlık ve temizlik yardımı almışlar. Biz de nakit ve alışveriş kartı dağıttık kazazede yurttaşlarımıza” dedi.

Yardımlarda destek ve katkı sunan herkese teşekkür eden Muhtar Serdar Karaman, “Bu konuda bizlere destek olan Baldaner Eğitim ve kültür Vakfı Başkanı Sayın Mehmet Ali Baldaner’e, Sayın Mustafa Ekşi’ye, Sayın Cüneyt Ilgın’a, Sayın Hasan Çelik’e, Sayın Muhammet Çelik’e, Sayın Emre Kılıç’a, Sayın Turgay Karaman’a, Sayın Ercan Düz’e, Sayın Ali Meral’e, Sayın Güngör Bozkurt’a, Sayın Ahmet Şükrü Uzun’a, Sayın İsa Demir’e, Sayın Murat Yıldırım’a, Sayın Samet Onurcan’a, Sayın Hakan Öncü’ye, Sayın Ekrem Karaçöl’e, Sayın Ayhan Ceylan’a, Sayın Oğuzhan Açıkalın’a, Sayın Abdullah Bildirici’ye, Sayın Şükrü Bakar’a, Sayın Celal Yaman’a, Sayın Aras, Mertcan Çakır’a, Sayın Fikret Samancı’ya, Sayın Yıldır Peksoy’a, Sayın Coşkun Koyuncu’ya, Sayın İhsan Ilgın’a, Sayın Serhat Gündüz’e, Sayın Özlem Ilgın’a, Sayın Zafer Özcan’a, Sayın Ekrem Alagöz’e, Sayın Dilaver Koç’a ve Sayın Emrah Güner dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Sizlerin selamını ve yardımlarını ilettiğimiz tüm köylerden de sizlere çok selam ilettiler. Kıymetli dostlarım abilerim burada birçok insanın mutluluğuna vesile oldunuz, Hepinize çok teşekkür eder sevgilerimi saygılarımı sunarım” dedi.

Reklamı Geç