Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SES MARKETLERİ 27. ŞUBESİYLE ÇEKMEKÖY’DE…

Gıda sektörünün önde gelen

Gıda sektörünün önde gelen firmalarından İşadamı Ömer Akyüz Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndaki Akyüz Gıda ve Adem Kılınç yönetimindeki DONE Gıda’nın iştiraki SES İndirim Marketleri, 27. şubesini Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde açarak hizmet ağını genişletmeye devam etti.

sesmaracls3Bölgenin önemli markalarından SES İndirim Marketleri yayılmaya devam ediyor. Sektörün önde gelen gıda firmalarından Akyüz Gıda ve DONE Gıda’nın iştiraki SES İndirim Marketleri hizmet ağını genişletiyor. Geçtiğimiz aylarda 25 ve 26. şubelerini açan SES Marketleri’nin 27. şubesi Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde törenle hizmete açıldı. Açılışla ilgili olarak gazetemize değerlendirmelerde bulunan Akyüz Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akyüz, SES İndirim Marketleri olarak hizmet ağını genişletmeye devam edeceklerini kaydetti.

sesmaracls1Açılışı yapılan SES Marketleri’nin Çekmeköy şubesi ilk günden yoğun ilgi gördü. Ses Market’e akın eden Çekmeköylü vatandaşlar, indirim ve sürprizler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Gün boyu devam eden açılış etkinlikleri kapsamında sürpriz fiyat indirimleri vatandaşların ilgisini çekti.

sesmaracls2Önümüzdeki günlerde İstanbul’un çeşitli semtlerinde yeni şubeler açmayı hedeflediklerini kaydeden Ömer Akyüz, “Amacımız vatandaşın en sağlıklı ve en kaliteli ürünü, en uygun fiyata alabilmesi. Bunun için de hizmet kalitemizden ödün vermeden halkın ayağına hizmet götürmeye devam edeceğiz” dedi. Akyüz, marketlerde yaklaşık 1200 çeşit ürün yelpazesi olduğunu da ifade ederek; sebze ve meyveden kuru gıdaya en taze ürünlerin SES Marketler’de olduğunu söyledi.

sesmaracls4

Reklamı Geç