Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘SEVGİ SOFRASI’ HALK İFTARINDA BİNLERCE KİŞİYİ AĞIRLADI..

On bir ayın sultanı

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının yarısını tamamlarken iftar davetleri de tüm yoğunluğu ile devam ediyor. Halk İftarı düzenleyen CHP Çekmeköy İlçe Örgütü’nün kurduğu ‘Sevgi Sofrası’ da binlerce kişiyi iftarda bir araya getirdi. Maltepe Belediyesi’nin desteğiyle ilçe binası önüne kurulan dev iftar sofrasının konukları arasında İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da vardı.

chp cekmekoy iftar 8CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katılıp konuklarla birebir ilgilendiği coşkulu iftar davetine; İl Başkan Yardımcısı Gamze Öztürk, Çekmeköy’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yıldırım, Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin, Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin, CHP geçen dönem belediye başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, Eski İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, meclis üyeleri Yalçın Demirkol, Yusuf Polat, Kenan Yıldırım ve Tankut Gündoğar, partinin önde gelen isimlerinden Ali Meral ve İsa Yavuz gibi pek çok isim katıldı. Bazı dernek başkanı ve yöneticisi ile muhtarlar da CHP’nin iftarına katılanlar arasındaydı.

chp cekmekoy iftar 4İftar öncesi özel bir televizyon kanalından canlı yayına konuk olan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, dostluk ve paylaşım ayı Ramazan’ın zor ve sıkıntılı bir süreçten geçen ülkemize barış ve kardeşlik getirmesini dileyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Halk iftarı öncesi Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

chp cekmekoy iftar 3İftar sonrası İl Başkanı Cemal Canpolat ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile birlikte sahnede halkı selamlayan İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, herkese hayırlı bir Ramazan ayı diledi. “Burası Sevgi Sofrası ve bu soframızı paylaşan tüm halkımıza teşekkür ediyorum” diyen Başkan Kızıldaş; “Herkesin tuttuğu oruçların ve ettiği duaların kabul olmasını diliyorum” dedi.

chp cekmekoy iftar 12Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da Ramazan ayının bütünleştirici yanına vurgu yaptığı konuşmasında, “Barış ve kardeşlik için birliğimizi daha sıkı kurmalıyız. Bu akşam şu iftar sofrasında buluşan her birimizin adı, sanı, dili, ırkı ve düşüncesi farklı olabilir lakin hepimizin soyadı aynı o da Türkiye” şeklinde konuştu.

chp cekmekoy iftar 5CHP İl Başkanı Cemal Canpolat da önemli mesajlar verdiği konuşmasında; “Olağanüstü gelişmelerin yaşandığı ülkemizde milletçe çok ama çok zor günler geçiriyoruz. Kan ve gözyaşının eksik olmadığı coğrafyamızda tehlikenin boyutları her geçen gün artıyor. Tehlike çanlarına karşı daha güçlü olabilmek için birlik olup kardeşliği sağlamalıyız. Halkımızın huzur ve güven içerisinde yaşadığı daha güzel bir Türkiye’yi hep birlikte oluşturacağız” dedi.

chp cekmekoy iftar 17

chp cekmekoy iftar 15

chp cekmekoy iftar 18

chp cekmekoy iftar 20

chp cekmekoy iftar 16

chp cekmekoy iftar 10

chp cekmekoy iftar 2

chp cekmekoy iftar 1

chp cekmekoy iftar 7

chp cekmekoy iftar 6

chp cekmekoy iftar 11

chp cekmekoy iftar 13

chp cekmekoy iftar 14

Reklamı Geç