Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEVİLEN İŞADAMI MEHMET YEŞİLYURT CHP’DEN ADAY ADAYI..

İstanbul Anadolu yakasında CHP

İstanbul Anadolu yakasında CHP tabanı ve kamuoyunun toplumsal duyarlılığı ve başarılı işadamı kimliği ile yakından tanıdığı isim Mehmet Yeşilyurt, 1. bölgeden milletvekili aday adaylığı müracaatını yaptı. Yeşilyurt; “24 Haziran’da Sayın Muharrem İnce liderliğinde 80 milyon vatandaşımız kazanacaktır” dedi.

24 Haziran seçimlerine doğru; İYİ Parti, Demokrat Parti ve Saadet Partisi ile yaptığı ittifakın adını yarın ‘MİLLET’ ittifakı olarak açıklamaya hazırlanan ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi, Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı adayı açıkladığı günde İstanbul 1. bölgeden sürpriz bir ismin milletvekili aday adaylığını aldı. Anadolu yakasında Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe gibi ilçeler başta olmak üzere CHP örgütlerinin yakından tanıdığı bir isim olan sevilen işadamı Mehmet Yeşilyurt, 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

“Hayırlısıyla milletvekili aday adayı dosyamızı teslim ettik. 24 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ve ittifak partileri önderliğinde ve Sayın Muharrem İnce liderliğinde 80 milyon vatandaşımız kazanacaktır” diyerek başvurusunu sosyal medya hesabından duyuran Mehmet Yeşilyurt’un aday adaylığı sevinçle karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Ümraniye İlçe başkanlığı yapan Mehmet Yeşilyurt, Anadolu yakasındaki bir çok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapmaktadır. Kendi aile şirketi Yeşilyurt Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Yeşilyurt, kamuoyunun toplumsal duyarlılığı ve başarılı işadamı kimliği ile yakından tanıdığı bir isim.

Reklamı Geç