Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEVİLEN İŞADAMI NUH GERGİN ÜMRANİYE’YE ADAY ADAYI..

Mart 2019 yerel seçimlerine

Mart 2019 yerel seçimlerine doğru siyasi parti teşkilatlarında meclis üyeliklerine başvuru süreci devam ediyor. Bölgemizin önde gelen tanınmış simalarından Semazen Düğün Salonları Sahibi Nuh Gergin, yıllardır siyaset yaptığı Ak Parti’den meclis üyeliği adaylığı için başvurusunu yaptı.

Ümraniye Belediye Meclis Üyeliğine adaylık başvurusunu yapan Semazen Düğün Salonları Sahibi Nuh Gergin, evraklarını Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu’na teslim etti. Müracaatı sonrasında kısa bir açıklama yapan Nuh Gergin; “Yıllardır şerefle ve gururla hizmet ettiğim Ümraniyemize, Ak Parti’den meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu yapmış bulunmaktayım. Değerli Ümraniyemizin kıymetli insanlarına ‘halka hizmet hakka hizmet’ anlayışıyla izleyeceğim istekli ve azimli bu kutlu hizmet yolunda tüm başvuru yapan arkadaşlarıma başarılar diler, dualarınızı ve desteklerinizi beklerim” dedi.

Nuh Gergin açıklamasının devamında; “2001 yılından bu yana ilçemizin ve partimizin refahı için göreve ilk olarak Site Mahallesi teşkilatımızı kuruluşunda başladım. Daha sonra sırasıyla; mahalle başkanlığı; ilçe yönetim kurulu üyeliği ve ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Aynı zamanda Ümraniyemizde Erzincanlılar Platformu kurucularındanım” dedi.

Reklamı Geç