Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEYFETTİN YILDIRIM; “BİZİM TEK DERDİMİZ ÇEKMEKÖY”

“Halkın İttifakı” sloganıyla saha

“Halkın İttifakı” sloganıyla saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Millet İttifakı Çekmeköy Adayı Seyfettin Yıldırım, İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle buluştu. Her zaman ve her yerde sevgi dilini kullanacaklarını kaydeden Yıldırım, “Bizim derdimiz Çekmeköy” dedi.

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Millet İttifakı’nın ortak adayı Seyfettin Yıldırım, büyük coşkuyla karşılandı. “Her ne kadar yerimiz dar olsa da gönlümüz geniş” diyen İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, Çekmeköy’de Seyfettin Yıldırım’la 31 Mart’ta başarıya mutlaka erişeceklerini ifade etti. 25. Dönem Niğde Milletvekili Vedat Bayram, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cevat Saraç, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan ve CHP İlçe Başkanı Cahit Barutçi’nun da katıldığı coşkulu programda konuşan Seyfettin Yıldırım, “Bu seçimi siz iyilerle kazanacağız” dedi.

Seçim çalışmaları boyunca kadınlara ve gençlere önemli görevler düştüğünü ifade eden Seyfettin Yıldırım, “Gitmediğimiz mahalle, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmayacağız. Herkesle çok iyi diyalog kuracağız. Her yerde mutlaka olumlu karşılanacağız diye bir durum yok. Olumsuz yerler de karşımıza çıkacak. Onların da canı sağolsun. Ama biz sevgi dilini hiçbir zaman elden bırakmayacağız. Çekmeköy’ü marka şehir yapma sevdamızı her yerde anlatmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İktidarın genelde ve yerelde metal yorgunu olduğunu hatırlatan Yıldırım; “Onlar da zaten yorgun olduklarını kabul ediyor. İyi tohum ekilmesine rağmen verim elde edilemeyen tarlayı artık nadasa bırakma zamanı. Burada dinlenmiş verimli topraklar var. Halkımıza diyeceğiz ki gelin bu sefer de bu toprağı ekin ve karşılığını görün” dedi. 250 bin nüfuslu Çekmeköy’ün 172.450 seçmeni ve 520 sandığına mutlaka hakim olacaklarını diye getiren Seyfettin Yıldırım, “Çekmeköy kardeşliğini tesis etmek için sandıklara sahip çıkacağız” dedi.

Çekmeköy’de bugüne kadar verilen tüm sözlerin takipçisi olacaklarını ve yerine getirilmeyen vaadleri üzerine koyarak yerine getireceklerini ifade eden Yıldırım; “Çekmeköy halkına verilen tüm sözler kabulümüzdür. Partizanlık yapmadan, ayrıştırmadan, mezhebi, meşrebi ne olursa olsun ötekileştirmeden, yaradılanı yaradandan ötürü severek, hak ve hukuk çerçevesinde bu ilçeyi yönetmeye talibiz. Birlik olacağız. Çekmeköy’ü el birliği ile yöneteceğiz. Hiç kimsenin aşıyla işiyle derdimiz yok. Bizim tek derdimiz Çekmeköy” dedi.

Seyfettin Yıldırım; “Ezanla, vatanla, toprakla, bayrakla ve memleket sınırlarıyla sorunu olmayan herkes ittifak ortağımızdır” diyerek sözlerini tamamladı.

Reklamı Geç