Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEYFETTİN YILDIRIM; “BU BİNAYLA ZERRE İLGİM ALAKAM YOKTUR”

Geçtiğimiz yerel seçimde Cumhuriyet

Geçtiğimiz yerel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan bölgemizin tanınmış işadamlarından Seyfettin Yıldırım, kendisine ait benzin istasyonunun yanı başındaki hisselerini eski iş ortağına devir ettiği binaya asılan Erdoğan posteri için eleştiri konusu olmasına net açıklamalarda bulundu. Partisi CHP tabanında da sevilen, çalışkan ve başarılı işadamı Seyfettin Yıldırım; “Benim bu bina ile uzaktan yakından zerre kadar ilgim ve alakam yoktur” dedi.

Söz konusu Erdoğan posteri asılan binadaki hisselerini 2014 yılında eski iş ortaklarına devir ettiğini açıklayan Seyfettin Yıldırım; “Afiş asılan binanın 2014 yılından bugüne şahsımla hiçbir ilgisi kalmamıştır. Bina sahipleri ile olan husumetimiz belediyelere ve adli makamlara intikal etmiş ve davalarımız halen devam etmektedir. Bu binanın sahipleri kendi ayıplarını örtbas etmek için şahsımı bu şekilde zan altında bırakabilecek eylemlere kalkışmışlardır. İşyerimin yanı başındaki bu binaya asılan afiş, üyesi olmaktan onur duyduğum CHP’nin bir neferi olarak 2014 yılında belediye başkan adayı olduğum tarihten itibaren maddi, manevi ağır saldırılara maruz bırakılan beni, daha çok üzmüştür. Bu tür yalan yanlış bilgilerle şahsımın karalanmaya çalışılmasının maksadını duyarlı halkımız ve partim CHP emekçileri gayet iyi bilmektedir” dedi.

Seyfettin Yıldırım açıklamasına söz konusu bina sahipleri ile adli makamlara intikal etmiş, dava konularının belgelerini de kamuoyuyla paylaştı.

Reklamı Geç