Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEYFETTİN YILDIRIM; “HALKIN İTTİFAKI İLE HALKIN İKTİDARINI KURMAYA ADAYIM”

CHP’nin iddialı olduğu ilçelerin

CHP’nin iddialı olduğu ilçelerin başında gelen Çekmeköy’de örgüt tabanı ve kamuoyunun beklediği isim Seyfettin Yıldırım, belediye başkan aday adayı müracaatını gerçekleştirdi. Başvuru dosyasını ilçe başkan vekili Cahit Barutçu’ya teslim ettikten sonra gazetemize özel kısa bir değerlendirme yapan Yıldırım, Çekmeköy’de halkın ittifakı ile halkın iktidarını kurmaya aday olduğunu kaydetti…

Mart 2019 yerel seçimlerine doğru aday adayı başvuru süresini 26 Ekim’e uzatan Cumhuriyet Halk Partisi’nde müracaatlar devam ediyor. Geçen dönem seçime çok kısa bir süre kala adaylığı açıklanmasına rağmen üstün bir performans göstererek önemli bir başarıya imza atan ve seçim kaybetmesine rağmen 4 yıldır sahadan hiç kopmadan 7/24 halkın arasında olan Seyfettin Yıldırım’ın adaylık başvurusu parti tabanında ve ilçe kamuoyunda coşku ve heyecan yarattı. Tabandan gelen yoğun istek ve talep üzerine gerçekleşen Seyfettin Yıldırım’ın aday adaylığı bir bakıma malumun ilanı olsa da, ortaya çıkardığı sinerji bakımından çeşitli çevrelerde gündem konusu oldu.

Aday adaylığı başvurusu sonrasında www.yerelgazete.com.tr ye kısa bir değerlendirme yapan Seyfettin Yıldırım, önümüzdeki günlerde geniş katılımlı basın açıklamasıyla kamuoyunu bilgilendireceğini ifade etti. Halkın ittifakı ile halkın iktidarını kurmaya aday olduğunu kaydeden Yıldırım; “Çekmeköy’de çok büyük bir kardeşlik bağı kurup, yerelde 7’den 70’e her görüş ve düşünceden, herkesin katılacağı, topyekun bir yönetim modeli oluşturmak için mücadele vereceğiz” dedi. Son 4 yıl boyunca gece gündüz demeden sürekli Çekmeköylülerle birlikte olduğunu hatırlatan Yıldırım, “Halkımızla omuz omuza olmaya devam edeceğiz” dedi. Yıldırım’ın adaylığına, parti tabanının yanı sıra ilçedeki bir çok sivil toplum kuruluşu da sıcak bakıyor.

Reklamı Geç