Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEYFETTİN YILDIRIM’DAN ÇEKMEKÖY’E VİZYON PROJELER..

31 Mart seçimlerine doğru

31 Mart seçimlerine doğru adaylar projelerini açıklamaya devam ediyor. Hafta sonu coşkulu bir programla Çekmeköy’ü geleceğe taşıyacak vizyon projelerini açıklayan CHP-İYİ Parti Millet İttifakı Adayı Seyfettin Yıldırım, “En büyük vizyonumuz 250 bin nüfuslu büyük bir aile olmak” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu gibi partinin önde gelen isimlerinin de katıldığı Seyfettin Yıldırım’ın proje tanıtım toplantısı coşku dolu yoğun katılımla gerçekleşti. İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve CHP İlçe Başkanı Cahit Barutçu’nun konuşmasından sonra kürsüye gelen İl Başkanı Kaftancıolu, İstanbul’un 31 Mart’ta renkli bir kimliğe bürüneceğini kaydetti. Seyfettin Yıldırım’ın en büyük projesinin insanların gözünün içine bakan sevgi dolu kocaman yüreği ve namuslu yönetim anlayışı olduğunu kaydeden Kaftancıolu, kendisinin de bir Ordulu olması sebebiyle Çekmeköy’deki hemşerilerine güvendiğini ifade etti. Seyfettin Yıldırım’ı Çekmeköylülere emanet eden Kaftancıolu, “31 Mart İstanbul’un renklerine kavuştuğu gün olacak” dedi.

Meclis Üyesi Adayları ile birlikte kürsüye çıkan CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Bakkal Cafer’in oğlu Seyfettin Yıldırım olarak benim cennet gibi bir Çekmeköy hayalim var. Mesudiye’de doğdum, Ankara’da büyüdüm. Rahmetli babam, seyyar satıcılıkla ailemizi geçindirmekte zorlanınca Ankara’nın yolunu tuttu mecburen. Orada küçük bir bakkal dükkanı açtı. İlk, orta ve lise yıllarında babamın o küçük bakkalında çıraklık yaptım. 7 yaşından beri esnafım aslında. Yüksek tahsil için İstanbul’a gelince de, harçlığımı çıkarmak için kağıt da topladım, ayakkabı boyacılığı da yaptım. İlk elini tuttuğum, gözlerine aşkla baktığım kızla evlendim. Bana 3 hayırlı evlat verdi. Allaha çok şükür hepsi okudu, iyi tahsil gördü. 30 yıl önce Çekmeköy’le tanıştım. O zaman aşık oldum buraya. 15 yıldır da burada esnafım. Onun için esnafı en iyi ben anlarım diyorum.

Benim bir Çekmeköy hayalim var. Allah’ın izni ve hepimizin gayreti ile Çekmeköy, 31 Mart’ta aile belediyeciliği ile tanışacak. Çekmeköy’ü hep birlikte büyük bir aile yapacağız. Yaşlısıyla genciyle, çocuğuyla kadınıyla, esnafıyla işçisiyle,çiçeğiyle böceğiyle, ağacıyla yeşiliyle her ferdinin yüzünün güldüğü, büyük bir aile yapacağız. Gelir düzeyi ne olursa olsun, bu ailenin çocukları, aynı parklarda birlikte oynayacak, aynı sahne de beraber gösteri yapacak. Aynı müzeleri birlikte gezecek, birlikte öğrenecek. Arkadaş, kardeş olarak birlikte büyüyecek.

Cennet gibi bir Çekmeköy hayalim var. Yemyeşil parklara, organik pazarlara, yürünebilen sokaklara, tematik müzelere, teknoloji üslerine, dünyaca ünlenmiş iş ve alışveriş caddelerine sahip, İstanbul’un en gözde semti, çekim merkezi olmuş bir Çekmeköy.

İstanbul’un parlayan yıldızı bir Çekmeköy. Gelin bu hayali birlikte gerçeğe dönüştürelim. Çekmeköy’ün parlak geleceğini birlikte inşa edelim. Gelin bu değişim alevine, bir kıvılcım da siz olun. Çekmeköy’ün parlak geleceğini birlikte inşa edeceğiz. Birlikte başaracağız. En büyük projemiz; insan odaklı yeni nesil sosyal belediyecilikte Aile Belediyeciliği. Çekmeköy’ü 250 bin kişilik büyük bir aile olarak gören, birleştirici, insan ve gelecek odaklı yeni nesil sosyal belediyecilik yaklaşımı. İşte Seyfettin Yıldırım’ın Çekmeköy projeleri:

Reklamı Geç