Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEYFETTİN YILDIRIM’DAN GAZETECİLER GÜNÜ BULUŞMASI…

Yerel basınla buluşarak gazeteciler

Yerel basınla buluşarak gazeteciler gününü kutlayan CHP’nin iki dönem Çekmeköy adayı ve iş insanı Seyfettin Yıldırım, sürekli sahada halkla içiçe olmasına yönelik soruya; “Millet İttifakı’nın yerelde ve genelde iktidar olması için Atatürk’ün kurucusu olduğu, partim CHP çatısı altında canla başla çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Geçtiğimiz hafta kutladığımız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile bölgede görev yapan yerel basın mensupları ile biraraya gelerek gazeteciler gününü kutlayan geçtiğimiz 20014 ve 2019 yerel seçimlerinde CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı ve İşadamı Seyfettin Yıldırım, yerel ve genel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yerel gazetecilerin ilçelerindeki haberciliğin kılcal damarlarının röntgenini en iyi çeken basın emekçileri olduğunu ifade eden Seyfettin Yıldırım, “Geçen haftaki yoğunluğunuzdan dolayı istedik ki daha rahat bir zamanda biraraya gelelim ve siz basın mensuplarımızın bu anlamlı gününü kutlayalım. İlçemize, bölgemize ve ülkemize önemli katkıları bulunan tüm basın mensuplarımızın gazeteciler gününü canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Buluşmanın 19 Ocak gününe denk gelmesinin bambaşka bir anlam ifade ettiğini de kaydeden Yıldırım, “19 Ocak Hrat Dink gibi bu topraklarda barışı ve kardeşliği savunan bir gazetecinin hunharca katledilişinin yıl dönümü. Bu vesile ile Uğur Mumcu, Metin Göktepe ve Hrant Dink gibi katledilerek susturulan gazetecilerimizi de rahmet ve saygı ile anıyorum” dedi. Gazeteciliğin toplumu aydınlatma ve insanları bilgilendirme yönüyle kutsal bir meslek olduğuna vurgu yapan Yıldırım, “Mesleğinizin zorlukları var biliyoruz, sektörel sıkıntılarınızı görüyoruz. Mesleğinizi daha özgür bir ortamda yapacağınız bir gelecek diliyorum” şeklinde konuştu.

Sohbet havasında gerçekleşen programda www.yerelgazete.com.tr nin sormuş olduğu, ‘bundan sonraki siyasi yaşamı, hedefleri ve beklentileri’ noktasındaki soruya yanıt veren Seyfettin Yıldırım; “Malumunuz 10 yıldır aktif siyasetin içerisindeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı’ndan iki dönem belediye başkan adaylığım sürecinin ardından toplumdan, halkımdan ve bölge insanından hiç kopmadım, kopamadım. Çekmeköy’le oluşan bu gönül birlikteliğimiz; düğünde, bayramda, cenazede hastalıkta hep devam etti ve devam ediyor. Gönül bağları güçlü olunca haliyle siyasi beklentilere ilişkin merak da artıyor. Genel seçime 1, yerel seçime 2 yıl var. Adaylıklar, görevler hepsi genel merkezlerin, liderlerin vereceği kararlar. Yaşım 62 ve hayatım boyunca vatan, millet, bayrak ve ezan şuuru ile yaşadık. Şunu açık ve net olarak söyleyebilirim: Millet İttifakı’nın yerelde ve genelde iktidar olması için Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu CHP çatısı altında canla başla çalışmalarımı sürdüreceğim. Bu noktada şahsıma düşecek veya verilecek her türlü görev ve sorumluluğa razıyım” dedi.

Reklamı Geç