Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SEYFETTİN YILDIRIM’DAN KARARSIZ SEÇMENE MESAJ VAR..

Çekmeköy siyasetinin sakin gücü

Çekmeköy siyasetinin sakin gücü olarak değerlendirilen CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, seçime günler kala kararsız seçmene mesaj verdi. Projeleriyle sokakta büyük ilgi gören Yıldırım, “Kararsız Seçmen Kardeşlerime Sesleniyorum, Değerli kardeşlerim” diye başladığı mesajında şunları kaydetti: “Hepimizin hayata bakış açısı farklı, zevkleri, istekleri, geçmişi… Doğduğu, doyduğu yerler farklı… Teni, göz rengi, sevdiği yemekler, okuduğu okullar farklı…Farklılıklarımız o kadar çok ki…

Ama aynı olan tek bir şey var. Hepimiz kardeşiz. Hepimiz Adem ile Havva’dan geldik. Hepimizin dertleri aynı. Hepimizin istekleri aynı. Hepimiz huzur istiyoruz. Barış istiyoruz, gençlerimiz işsiz kalmasın istiyoruz. İyi bir hayat yaşamak istiyoruz.

Ben olaya şu açıdan bakıyorum. Dünya değişiyor, hepimizin görüşleri, hayata bakış açısı gün geçtikçe değişiyor ve gelişiyor. Artık 360 derece bakmanın zamanı geldi. Taraftarlık diğer taraftaki kaliteyi ve hoş görüyü tanımamıza engel oluyor. Sokakta kimseyle selamlaşmıyoruz, karşımızdakini dinlemeden ötekileştiriyoruz ya da dışlıyoruz. Kimsenin derdine ortak olmuyoruz.

Sonuçta hepimiz kaybediyoruz. Kavgadan, kinden, sertlikten hiç kimseye fayda yok. Ben büyük resime odaklanmanızı ve iyiyi, güzeli kimde görüyorsanız onu desteklemenizi rica ediyorum. Hepimiz sonuçta Adem ve Havva’dan geldiysek gerisi çokta önemli değil.😊 Yeter ki birbirimizin gönlünü kırmayalım. Gönül almak çok zor ama kırmak çok kolay. Sizin gönlünüzü kazanabilmek zor olsa da umarım bizler bunu başarabiliriz.

Gelin hep birlikte iyiyi ve güzelliği yüceltelim. Ancak bu şekilde kentimizi ve ülkemizi kalkındırabiliriz. Hepinize ve ailelerinize çokça selamlar. Hayırlı akşamlar diliyorum. Seyfettin Yıldırım CHP ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI #ÇekmeköyeDermanSeyfettinBaşkan

Reklamı Geç